Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

“In slechts enkele minuten aanzienlijk kosten besparen op energiecontract!”

Main Image

Het verhaal van een klant

 

Een (groot)zakelijk energiecontract afsluiten had altijd flink voeten in de aarde. Het inzichtelijk krijgen van de verschillende mogelijkheden kost al snel tientallen uren werk. Informatie opvragen en naast elkaar leggen is slechts het begin. Het interpreteren van de verschillende termen, voorwaarden en tarieven was altijd een enorme opgave. En als je alles had uitgezocht, waren verschillende aanbiedingen al weer  verlopen. Wendy, inkoper bij NMK Esbaco, besloot dat dit anders zou moeten en ze ging op zoek.

 

Via een zakelijk contact kwam Wendy in aanraking met Arno Feenstra en Rob Leek van Minder.nl: ”Minder.nl staat voor minder kosten minder, moeite en minder verbruik.” Met hun jarenlange ervaring in de zakelijke energie, hebben ze kijk op de mogelijkheden, kansen en vooral op de verbeteringen.

 

Een eerste kennismaking

De eerste kennismaking met Minder.nl duurde niet lang, dat was ook helemaal niet nodig. In 3,5 minuut kon Wendy via het online platform het beste aanbod uit de markt vinden. Bovendien leverde het een aanzienlijke kostenbesparing op.

 

“Ik heb me vaak afgevraagd waarom dit niet simpeler zou kunnen. Waarom kan een bedrijf dit niet zelf online regelen, zonder afhankelijkheid van tussenpersonen? Ik wil zelf grip houden op mijn energiekosten en niet afhankelijk zijn van derden. Dit mede omdat ik er niet van overtuigd ben dat ik dan altijd het beste aanbod heb”.

 

Eenvoud in energie

De beste initiatieven worden opgezet vanuit een idee dat het anders en beter kan. De oprichter van deze zakelijke energievergelijker Rob Leek is daar geen uitzondering op. Hij vond het tijd worden voor een onafhankelijke en transparante energievergelijker in de zakelijke wereld. Minder.nl wil zzp’ers, mkb’ers en grootzakelijke bedrijven iets bieden dat niet alleen zorgt voor gemak, maar ook voor kwaliteit.

 

Wendy geeft aan dat ze niet had verwacht dat het zo simpel zou kunnen zijn. Ze wordt periodiek per email geïnformeerd over het beste aanbod in de markt. NMK Esbaco krijgt tijdig bericht als het contract afloopt, en een realtime overzicht met de beste aanbiedingen van dat moment. Voor Wendy is het prettig dat ze niet zelf in de gaten moet houden wanneer het energiecontract afloopt, automatische verlenging door de leverancier is namelijk niet mogelijk. Wendy heeft tevens besloten om te kiezen voor de online energie monitor. Vanuit een besparing op de meetdienstkosten is de aansluiting op de online energie monitor gefinancierd. Na 3-6 maanden ontvangt Wendy op basis van het online inzicht in haar verbruik kosteloos een Quick win bespaar advies. Zo realiseert Esbaco naast minder kosten tevens haar doelstelling van minder verbruik

 

“Natuurlijk wilde ik ook graag weten wat deze dienstverlening mij zou kosten. Rob en Arno kwamen met een duidelijk antwoord: Minder.nl stuurt mij geen factuur voor deze dienstverlening, maar ontvangt een vergoeding vanuit de leverancier. Deze transparantie is prettig.”