Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

Holland Energie

Holland Energie is gevestigd in Almere en levert energie aan zowel Kleinzakelijke (ZZP/MKB) als Grootzakelijke energieverbruikers. Door zich volledige op de markt voor zakelijke energie te richten, weet Holland Energie precies wat er speelt bij ondernemers als het gaat om energie en verduurzaming.

Holland Energie

 

Meer over Holland Energie

De focus ligt voor Holland Energie op verduurzaming en energiekostenverlaging. Als energiepartner kijken ze verder in de energieketen dan alleen het energie leveringstarief. Naast het bieden van passende proposities en inkoopstrategieën voor zakelijke klanten, voorzien zij bedrijven in laadoplossingen voor elektrisch vervoer, zonnepanelen, energieopslag, energiemanagement en afgestemde lever- en terugleverovereenkomsten. 
 

Alleen duurzame energie

De stroom van Holland Energie wordt alleen opgewekt door duurzame bronnen, vooral door wind van Europese windmolens maar ook steeds meer door de zon.

Aziatische markt

Holland Energie kent de Aziatische markt, spreekt de taal en speelt daarop in met speciaal afgestemde producten en diensten voor restaurants, cafetaria’s, hotels en winkels.

 

Tarieven Holland Energie zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die Holland Energie zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket Holland Energie

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die Holland Energie levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 95,2%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 2,9%
  Zon 2,9%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) info volgt
   Kernafval (g/kWh) info volgt


De informatie op dit stroometiket geeft de gegevens van 2023 weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket met de gegevens van het voorgaande jaar. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Holland Energie contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.

Uw contract bij Holland Energie kunt u telefonisch opzeggen: 036 20 44 000
of via het contactformulier op de website.

Opzegtermijn Holland Energie
Kleinzakelijk: 30 dagen
Grootzakelijk: geen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van Holland Energie vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van Holland Energie? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

Holland Energie energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.