Energie vergelijken Grootzakelijk

Bespaar gemiddeld 20% door grootzakelijke offertes te vergelijken

Energie vergelijken grootzakelijk

Betaalt u teveel voor de levering van energie, maar kost het vinden van een passend energiecontract voor uw grootzakelijke bedrijf teveel tijd? Dan bent u bij Minder.nl aan het juiste adres. Onze online energievergelijker toont u binnen enkele minuten een scherp grootzakelijk aanbod. Of u nu zelf online en realtime grootzakelijke energieleveranciers vergelijkt of de hulp inschakelt van een van onze grootzakelijke energiespecialisten; de keuze voor zakelijke energie was nog nooit zo eenvoudig. 

Minder.nl adviseert u als grootverbruiker energie

Als grootverbruiker energie krijgt u via de online vergelijker van Minder.nl direct een helder overzicht van het beste aanbod voor uw bedrijf. Offertes opvragen bij diverse grootzakelijke energieleveranciers is niet meer nodig. Uiteraard is een persoonlijk advies van een van onze grootzakelijke energiespecialisten ook mogelijk; zij adviseren u graag bij uw keuze. Bel ons op 088 – 1100 811 of vraag hierboven per
e-mail een offerte aan en we gaan direct voor u aan de slag.

Wij vergelijken de volgende leveranciers voor u:

De grootzakelijk specialisten van Minder.nl:

Arno Directeur | Eigenaar
Rob Directeur | Eigenaar
Rick Accountmanager
Marco Accountmanager

Waarom Minder.nl?

Goedkoper dan rechtstreeks bij de leverancier
Vergelijking van alle grootzakelijke energieleveranciers
Telefonisch advies op maat door onze vergelijkingsspecialisten
100% onafhankelijk vergelijk en advies

Grootzakelijke energie: waar let u op

Bij uw keuze voor een grootzakelijk energiecontract zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Onze vergelijker helpt u daarbij. Op basis van uw energie grootzakelijk en de grootte van uw elektriciteits- en gasaansluiting tonen we u direct online een scherp aanbod. Want het is uiteraard belangrijk dat u bespaart op de kosten voor grootzakelijke energie.

Naast de scherpste prijs nemen we in het grootzakelijke aanbod ook uw voorkeuren mee. Aan het matchingspercentage ziet u in hoeverre een grootzakelijk aanbod aan uw wensen voldoet; hoe hoger dit percentage hoe beter. Zo heeft u wellicht een voorkeur voor een bepaalde bandbreedte of voor duurzame energie, ook wel de fuelmix elektriciteit en fuelmix.

 

Advies over grootzakelijke energie

Wilt u voor uw bedrijf persoonlijk advies over het grootzakelijke energiecontract? Een van onze grootzakelijke energiespecialisten helpt u graag. Zij kunnen u goed adviseren over de verschillende opties die bij een grootzakelijke energiecontract mogelijk zijn.

Bel met een van onze grootzakelijke energiespecialisten voor een deskundig advies. Dagelijks helpen zij grootverbruikers van energie aan een passend en scherp zakelijk energiecontract.

Bel ons op: 088 – 1100 811. We zijn altijd bereikbaar.

Wanneer valt u onder grootverbruik energie

Welk type zakelijk energieverbruiker u bent hangt af van de aansluitcapaciteit. Voor grootverbruik energie geldt een aansluitcapaciteit van minimaal:

  • 3 X 80 Ampère bij een verbruik van minimaal 100.000 kWh
  • Een gasaansluiting vanaf 40 m³/ uur, (≥G40).

Daarnaast zijn er nog twee kenmerken van een grootverbruiker energie: maandelijks betaalt u een factuur op basis van het werkelijke energieverbruik en u ontvangt twee aparte facturen: van de netbeheerder voor het netbeheer en van de energieleverancier voor de levering van gas en stroom.

 


Niet grootzakelijke energie, maar MKB energie?

Heeft u geen grootzakelijke energie nodig omdat u bij nader inzien toch een kleinverbruiker van energie bent? Maak dan gebruik van onze energievergelijker voor MKB energie. Als kleinverbruiker van energie voldoet u aan de volgende kenmerken:

  • Een elektriciteitsaansluiting die kleiner is dan 3X80 Ampére en een gasaansluiting kleiner dan 40 m3 per uur.
  • Een kleinverbruiker ontvangt één factuur: zowel voor de levering van gas en stroom als voor het netbeheer. Deze betaalt u als kleinverbruiker aan de energieleverancier.
  • De facturatie gebeurt op basis van een voorschotbedrag.