Energie vergelijken Grootzakelijk

Bespaar gemiddeld 20% door grootzakelijke offertes te vergelijken

Stop ook met te veel betalen voor uw zakelijke energie. U kunt veel geld besparen door grootzakelijk energie te vergelijken. Energie vergelijken grootzakelijk hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als dé zakelijke energievergelijker staan wij maar al te graag voor u klaar. Wij kunnen u op maar liefst drie verschillende manieren helpen als het gaat om energie grootzakelijk. Hieronder kiest u welke optie het beste bij uw wensen aansluit.

Wij vergelijken de volgende leveranciers voor u:

Bij de volgende leveranciers kunnen wij voor u
exclusieve actietarieven onderhandelen:

Energie vergelijken grootzakelijk

Betaalt u te veel voor de levering van grootzakelijk energie, maar kost het vinden van een passend energiecontract voor uw bedrijf te veel tijd? Dan bent u bij Minder.nl aan het juiste adres. Begin direct online met grootzakelijk energie vergelijken en bekijk binnen enkele minuten het scherpste aanbod. Kortom, de keuze voor een zakelijk energiecontract was nog nooit zo eenvoudig. Of u nu zelf online en real time grootzakelijke energieleveranciers vergelijkt of de hulp inschakelt van een van onze grootzakelijke energiespecialisten.  

 

Minder.nl adviseert u over grootzakelijk energie

Als grootzakelijk ondernemer krijgt u via Minder.nl met energie vergelijken grootzakelijk direct een helder overzicht van het beste aanbod voor uw bedrijf. Offertes opvragen bij diverse grootzakelijke energieleveranciers is niet meer nodig. Uiteraard is een persoonlijk advies van een van onze grootzakelijke energiespecialisten ook mogelijk. Zij adviseren u graag bij uw keuze. Bel ons op werkdagen op 020 - 29 00 908 of vraag hierboven per e-mail een offerte aan.

De grootzakelijk specialisten van Minder.nl:

Arno Directeur | Eigenaar
Rob Directeur | Eigenaar
Rick Accountmanager
Joost Accountmanager

Waarom Minder.nl?

Goedkoper dan rechtstreeks bij de leverancier
Vergelijking van alle grootzakelijke energieleveranciers
Telefonisch advies op maat door onze vergelijkingsspecialisten
100% onafhankelijk vergelijk en advies

Energie grootzakelijk: waar let u op

Bij uw keuze voor een grootzakelijk energiecontract zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Onze grootzakelijk energie vergelijker helpt u daarbij. Op basis van uw grootzakelijk energieverbruik en de grootte van uw elektriciteits- en gasaansluiting tonen we u direct online een scherp aanbod. Want het is uiteraard belangrijk dat u bespaart op de kosten voor grootzakelijk energie.

Voorkeuren grootzakelijk energiecontract

Een scherpe prijs voor uw grootzakelijk energie is uiteraard belangrijk. Mogelijk dat u daarnaast nog andere voorkeuren heeft. Bijvoorbeeld voor een bepaalde bandbreedte als het patroon in uw verbruik varieert of voor duurzame energie. Ook wel fuelmix genoemd. 

Deze voorkeuren geeft u eenvoudig aan tijdens het grootzakelijk vergelijk middels de filters. Vervolgens ziet u bij de resultaten aan het matchingspercentage in hoeverre een contract aan uw wensen voldoet. Hoe hoger dit percentage hoe beter het contract bij uw bedrijfssituatie past. 

Advies over grootzakelijk energie

Wilt u voor uw bedrijf persoonlijk advies over het contract voor energie grootzakelijk? Een van onze grootzakelijke energiespecialisten helpt u graag. Dagelijks helpen zij grootverbruikers aan een passend en scherp energiecontract. Zij kunnen u goed adviseren over de verschillende opties die bij een grootzakelijk energiecontract mogelijk zijn.

Onze grootzakelijke energiespecialisten zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken op 020 – 29 00 908. Of stuur een e-mail met uw vraag naar info@minder.nl

Wanneer een contract voor grootzakelijk energie?

Of uw bedrijf valt onder de type verbruiker ‘grootzakelijk energie’ hangt mede af van uw aansluitcapaciteit. Onderstaande voorwaarden bepalen of u in de categorie ‘energie grootzakelijk’ valt:

✔  3 X 80 Ampère bij een verbruik van minimaal 100.000 kWh
✔  Een gasaansluiting vanaf 40 m³/ uur, (≥G40)


Daarnaast zijn er nog twee kenmerken van een grootverbruiker energie:

✔  Maandelijks betaalt u een factuur op basis van het werkelijke energieverbruik
✔  U ontvangt twee aparte facturen: van de netbeheerder voor het netbeheer en van
     de energieleverancier voor de levering van grootzakelijk gas en stroom.

Wanneer bovenstaande kenmerken voor u van toepassing zijn, kunt u beginnen met energie vergelijken grootzakelijk.


Niet grootzakelijke energie, maar MKB energie?

Heeft u geen grootzakelijk energie nodig omdat u bij nader inzien toch een kleinverbruiker bent? Maak dan gebruik van onze vergelijker voor MKB energie. Als kleinverbruiker voldoet u aan de volgende kenmerken:

✔  Een elektriciteitsaansluiting die kleiner is dan 3X80 Ampère en/of een
     gasaansluiting die kleiner is dan 40 m3 per uur.
✔  Een kleinverbruiker ontvangt één factuur: zowel voor de levering van gas en
     stroom als voor het netbeheer. Deze betaalt u als kleinverbruiker aan de
     energieleverancier.
✔  De facturatie gebeurt op basis van een (maandelijks) voorschotbedrag.