100% onafhankelijk
Lees meer

Wij zijn altijd bereikbaar

088 - 11 00 811

Energie vergelijken - grootzakelijk

Kost het vinden van een passend energiecontract voor uw bedrijf te veel tijd? Betaalt u te veel voor de levering van energie? Minder.nl helpt u graag met de keuze voor een passend energiecontract, zodat dat u minder moeite en minder geld kost. Vul de energievergelijker hieronder in om direct te zien welk energiecontract het beste bij uw bedrijfssituatie past.

Een moment aub ...

Van omslachtig naar eenvoudig

Zoekt u een nieuw energiecontract voor uw bedrijf? In de huidige situatie is dat een omslachtig proces. U moet offertes opvragen bij verschillende energieleveranciers, die ieder weer een contract met verschillende prijscomponenten en voorwaarden aanbieden. De aangeboden energieprijzen staan doorgaans maar een paar uur vast en u dient dan snel te beslissen.

Op Minder.nl bent u er zeker van dat het afsluiten van een nieuw energiecontract u minder tijd, minder moeite en minder geld kost. Wij hebben een rechtstreekse verbinding met de energieleverancier, waardoor u in een paar klikken de scherpste actuele marktprijzen ziet. Via onze grootzakelijke energievergelijker kunt u makkelijk ‘appels met appels’ vergelijken. Heeft u uw keuze voor een energiecontract gemaakt? Dan sluit u dit contract binnen een paar simpele stappen direct af op Minder.nl.

Passend energiecontract

Als grootzakelijke energieverbruiker kan het vinden van een passend energiecontract behoorlijk ingewikkeld zijn. Minder.nl maakt energie weer eenvoudig! In onze energievergelijker vult u uw gegevens en uw contractvoorkeuren in, waarna u in een helder overzicht direct ziet welk energiecontract het beste bij uw bedrijfssituatie past. Wilt u liever hulp? Geen probleem: Minder.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Vul bovenstaande energievergelijker in of neem contact met ons op.  • Minder moeite
  • Minder kosten
  • 100% onafhankelijk

Heeft u hulp nodig?

 Bel ons op 088-1100811

 Mail via ons contactformulier


Vraag en antwoord

Kan ik direct aanbiedingen vergelijken?

Ja, indien u jaarverbruik kleiner is dan 4 miljoen kwh en 1 miljoen m3 gas. U kunt tevens direct online contracteren. Als eerste vergelijker in Nederland biedt Minder.nl deze mogelijkheid aan grootzakelijke energieverbruikers. Indien u jaarverbruik groter is dan 4 miljoen kwh of 1 miljoen m3 gas dan kunt na het invullen van uw gegevens niet direct maar op geplande datum online vergelijken en contracteren.

Vind ik op Minder.nl de scherpste tarieven?

Ja, omdat leveranciers op onze site moeten concurreren, zullen zij in één keer hun scherpste aanbiedingen tonen.

Waarom moet ik zoveel gegevens invullen?

Leveranciers hebben deze gegevens nodig om u een op maat gemaakt aanbod te presenteren. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Zie ook hiervoor onze privacy- en cookieverklaring.