Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

NieuweStroom

NieuweStroom is een energieleverancier voor de zakelijke markt. Het bedrijf is in 2012 opgericht. Zij beloven altijd de goedkoopste stroom aan hun klanten te leveren. Dit doen zij door hun energie in te kopen op de APX (Amsterdam Power Exchange). Als klant betaalt u de beursprijs plus een geringe opslag. 

Het bedrijf onderscheidt zich van andere energieleveranciers door niet met langetermijncontracten te werken, maar met dynamisch zakelijke energiecontracten. Dit betekent dat u altijd de actuele marktprijs voor uw zakelijke energie betaalt. 

 

 

NieuweStroom zakelijke energie

 

 

Tarieven NieuweStroom zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die NieuweStroom zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket NieuweStroom

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die NieuweStroom levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas  82,02%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 13,67%
  Zon 3,95%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,36%
  Overige 0,00%
Milieugevolgen CO2 (Kg/mWh) 312
  Kernafval (g/mWh) 0,00


De informatie op dit stroometiket geeft de gegevens van 2023 weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket met de gegevens van het voorgaande jaar. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

NieuweStroom contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.

Uw contract bij NieuweStroom kunt u opzeggen via het contactformulier op de website.


Opzegtermijnen NieuweStroom
Grootzakelijk: 30 dagen
Kleinzakelijk: 30 dagen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van NieuweStroom vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van NieuweStroom? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
anita ten wolde zzp mkb energiespecialistAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

NieuweStroom energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.