Contractwekker

Wanneer u een zakelijk energiecontract afsluit via energievergelijker Minder.nl, dan maakt u automatisch gebruik van de contractwekker. De contractwekker is een online service die u via de e-mail er ruim van tevoren op wijst wanneer uw huidige energiecontract afloopt. Zodat u opnieuw de mogelijkheid heeft om een energiecontract af te sluiten met goedkope zakelijke energietarieven.

Contractwekker met het scherpste aanbod

Naast dat de contractwekker u bericht over de einddatum van uw huidige energiecontract, ontvangt u direct een aanbod met de scherpste energietarieven die op dat moment gelden. Zo profiteert u altijd van het beste aanbod. Wilt u toch nog zelf zakelijke energietarieven vergelijken, dan kunt u natuurlijk altijd nog een zakelijke energievergelijking maken op Minder.nl

Wat gebeurt er als u geen nieuw zakelijk energiecontract afsluit?

Stel dat u geen nieuw zakelijk energiecontract afsluit nadat de contractwekker u heeft bericht, wordt uw energiecontract automatisch verlengd. Met duurdere verlengingstarieven. Voor MKB en ZZP geldt dat het verlengde energiecontract ieder moment opzegbaar is met een opzegtermijn van een maand. Voor grootzakelijke bedrijven geldt dat energiecontracten met een jaar verlengd mogen worden. Dit betekent dus dat u een jaar lang dure verlengingstarieven betaalt en niet profiteert van actietarieven.

Voordelen van de contractwekker

De voordelen van de contractwekker:

  • U hoeft niet zelf actief bij te houden wanneer uw huidige energiecontract afloopt.
  • U heeft altijd voldoende tijd om een nieuw energiecontract af te sluiten. De contractwekker houdt namelijk rekening met de opzegtermijn bij uw huidige energieleverancier.
  • U maakt iedere keer opnieuw gebruik van de scherpste energietarieven.  
  • Geen verlenging van uw energiecontract met duurdere verlengingstarieven. 

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk