Aangenaam, wij zijn Minder.nl

Minder.nl is een initiatief van Rob Leek en Arno Feenstra en Isatis Energy Comparison. Samen sloegen zij de handen ineen om het voor bedrijven en ondernemers op simpele wijze mogelijk te maken het scherpste energiecontract uit te de markt te verkrijgen.  

Uit vele gesprekken met bedrijven, ondernemers en inkopers bleek dat het vergelijken van zakelijke energiecontracten lastig is en (te) veel tijd en moeite kost. Met Minder.nl vinden wij dat dit anders kan. Wij zullen ervoor zorgen dat u op simpele wijze het aanbod van leveranciers kunt vergelijken, waarna u direct het scherpste energiecontract kunt afsluiten. Belangrijk om aan u te vermelden: wij zijn een 100% onafhankelijke vergelijker. 

Door ons betaalt uw bedrijf minder voor energie

Op onze vergelijker zullen leveranciers u hun scherpste contractaanbiedingen tonen, die direct via onze website zijn af te sluiten. Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. U krijgt direct het scherpste aanbod.

Wat u ook nog eens minder moeite kost

In een paar kliks heeft u een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen. Deze contracten zijn op simpele wijze te vergelijken. U kunt uw contract op maat maken en deze ook direct afsluiten via onze website.

Het beste energiecontract voor uw bedrijf is onze passie

Wij geloven erin dat wij voor elk bedrijf en elke ondernemer het beste energiecontract kunnen regelen. Dit zien wij dan ook als onze (top)sport. Met onze kennis, ervaring maar vooral onze passie om het goed te regelen voor onze klanten, willen wij ook voor uw bedrijf het verschil maken.

Wij staan voor u klaar

Dagelijks werken wij met een team van energie-experts, software developers, online marketingspecialisten en klantenservicemedewerkers om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Maak kennis met het team van Minder.nl. Ervaar zelf de voordelen van Minder.nl en start direct met vergelijken. Heeft u vragen of wilt u een advies op maat, neemt u dan vooral direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Ons beloningsbeleid

Bij Minder.nl vinden we een beheerst beloningsbeleid belangrijk. Daarom geldt voor al onze labels hetzelfde beloningsbeleid.