100% onafhankelijk en Transparant

Onze Missie

Het is onze missie om de transitie te maken naar 100% transparantie en onafhankelijkheid. Het gaat erom dat u als ondernemer vrij bent in uw keuze en weet wat en waarvoor u betaalt. Minder.nl biedt u een uniek platform waarmee u met Minder Moeite tegen Minder kosten het beste zakelijke aanbod uit de markt haalt. Dit gaat veel verder dan alleen prijs. Vanzelfsprekend verdient Minder.nl ook aan deze uniek geleverde dienst.

100% transparant

Minder.nl ontvangt vanuit de leverancier een vergoeding per contract. Voor de leverancier is Minder.nl een uniek saleskanaal waar zij haar aanbod aan u als ondernemer zonder sales team kan presenteren. Indirect betaalt u dit dus via de energie rekening. Voor deze vergoeding kan Minder.nl haar diensten leveren om de complexe energie markt voor zakelijke klanten weer simpel te maken en het beste aanbod voor uw specifieke situatie uit de markt te halen

Voor het MKB ontvangt Minder.nl een vergoeding vanuit de leverancier van ongeveer 1,9% van de leveringskosten. Dit % is gebaseerd op het leveringstarief inclusief energiebelasting en opslag duurzame energie van een gemiddelde klant van 10.000 m3 gas en 25.000 kwh per jaar.Voor de Grootzakelijke markt ontvangt minder een vergoeding van ongeveer 2% van de leveringskosten exclusief energiebelasting en opslag duurzame energie. Dit is gebaseerd op een gemiddelde klant met een verbruik van 150.000 m3 gas en 150.000 kwh elektriciteit per jaar.

100% Onafhankelijk

We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat u makkelijk en transparant de markt kunt vergelijken. Voor de grootzakelijke markt zijn onze tarieven voor alle leveranciers gelijk. Tevens zal onze code voor het online vergelijk getoetst worden op een 100% onafhankelijkheid. Oftewel geen enkele leverancier wordt op welke wijze dan ook bevooroordeeld. Het is onze missie om u in staat te stellen om zonder enige sturing op basis van uw eigen contractvoorkeuren en bedrijfsprofiel de beste oplossing te kiezen.