Energie vergelijken ZZP

Vergelijk online de scherpste energie-aanbiedingen voor u als ZZP’er. Op basis van uw specifieke situatie tonen we u het aanbod speciaal voor ZZP'ers van alle zakelijke energieleveranciers. Hiermee bespaart u veel geld op uw zakelijke kosten voor ZZP energie zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het uitzoekwerk. Vul de vergelijker hieronder in en bekijk in slechts één minuut uw persoonlijke aanbod.

Start hier met uw vergelijking

Vergelijk direct

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

  • Altijd 14 dagen bedenktijd   
  • Online actietarieven   
  • 100% onafhankelijk   

Door wereldwijde ontwikkelingen (o.a. Covid-19) staan de energieprijzen historisch gezien laag.

Vergelijk & bespaar 

Het scherpste contract voor energie ZZP

Via een online zakelijke energievergelijker vindt u het scherpste contract voor u als ZZP'er. Dit heeft meerdere redenen.

  • Te eerste zijn de online tarieven op een zakelijke energievergelijker actietarieven. Dit komt doordat Minder.nl met alle zakelijke energieleveranciers onderhandelt over hun aanbod. Daardoor kunnen wij op ons platform de zeer scherpe actietarieven aanbieden.
  • Ten tweede is er volop concurrentie op een online energievergelijker voor ZZP energie. Wil een zakelijke energieleverancier nieuwe klanten verwelkomen of bestaande behouden dan is de leverancier dus genoodzaakt om een zo scherp mogelijk aanbod via onze website aan te bieden.
  • Ten derde zijn de scherpe aanbiedingen in één oogopslag zichtbaar. Wat bovendien extra handig is voor uw vergelijk: het voordeligste aanbod staat àltijd bovenaan.

Als ZZP’er profiteert u dus van een vergelijker voor ZZP energie, omdat u met zo min mogelijk moeite de voordeligste prijs betaalt voor uw verbruik.    

Vraag zelf online aan: zakelijke tarieven energie ZZP

Het aanbod voor ZZP energie waar uw keuze op is gevallen, vraagt u eenvoudig zelf online aan. Onze zakelijke energievergelijker toont u namelijk niet alleen de ZZP energie-aanbiedingen, maar faciliteert u ook bij uw overstap of verlenging. Bij ieder aanbod kunt u direct naar het aanvraagformulier. Wanneer u deze invult en op verzenden klikt, wordt uw aanvraag verwerkt. Uw oude zakelijke energiecontract wordt voor u opgezegd. Daarnaast ontvangt u uw nieuwe energiecontract. Hierop staat op welke datum de levering van gas en stroom plaatsvindt. 

Energie vergelijken zzp

Wij vergelijken de volgende leveranciers voor u:

Bij de volgende leveranciers kunnen wij voor u
exclusieve actietarieven onderhandelen:

Goed beschermt met zakelijke energie ZZP

Als ZZP’er kunt u met een gerust hart een zakelijk energiecontract aanvragen. Speciaal voor ZZP’ers gelden namelijk beschermende voorwaarden bij het zakelijk energiecontract. Die bescherming bestaat uit:

1. Altijd 14 dagen bedenktijd nadat u van uw toekomstige zakelijke energieleverancier het energiecontract heeft ontvangen.

2. Beëindigt u ruim voor het einde van de looptijd van uw huidige zakelijk energiecontract de overeenkomst? Dan kan het zijn dat uw energieleverancier hiervoor kosten in rekening brengt. Gelukkig zit er een maximale grens aan hoeveel zij van u mogen vragen, waardoor u geen buitensporige kosten betaalt.

Vraag ons voor het beste ZZP energiecontract

U kunt het vergelijkingswerk en de aanvraag ook aan ons overlaten. Onze energiespecialisten helpen u hier graag bij en dat levert u veel voordeel op: 

  • U bespaart tijd
  • U ontvangt een onafhankelijk advies bij uw scherpste aanbod
  • Uw keuze maken wordt nóg eenvoudiger

 Interesse?

 Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 020 – 2900 900.

Vragen? Stel ze gerust. 

Wilt u weten wanneer u een nieuw energiecontract kunt aanvragen? Of de ZZP tarieven op onze website wel echt de scherpste zijn? Of heeft u gewoon graag dat er een energiespecialist meekijkt met uw online vergelijk? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.  

 

Telefoonnummer 020 – 29 00 900
E-mail info@minder.nl 
Stel uw vraag via de chat

Anita -Zakelijk Energiespecialist

Anita - Zakelijk Energiespecialist Minder.nl