DELTA

Delta is een zakelijke energieleverancier die aan de gehele zakelijke markt energie levert. Zowel ZZP, MKB als Grootzakelijke energieverbruikers kunnen bij DELTA terecht voor gas en stroom. Sinds 2018 opereert DELTA als zelfstandig bedrijf onder de naam DELTA Energie B.V. DELTA is gevestigd in Zeeland en biedt naast energie ook diensten als internet en telefonie aan.

Delta Energie Zakelijk 

Meer over DELTA

Sinds 1919 is DELTA actief op de energiemarkt; in de beginjaren als PZEM (Provinciale Zeeuwse Energiemaatschappij). Na een fusie met Watermaatschappij Zuid West Nederland ontstond DELTA in 1991. 

DELTA en duurzaamheid

DELTA vindt duurzaamheid belangrijk. De zakelijke energieleverancier ziet het belang in van wind, zon en water, omdat dit energiebronnen zijn die nooit opraken. Ze stimuleren lokale initiatieven gericht op het opwekken van groene stroom.

DELTA biedt twee soorten groene energie aan de klanten aan:

  • DELTA Puur Zeeuws Groen.
    Dit is groene stroom die in Zeeland wordt opgewekt met wind, zon en water. Bekijk het bijbehorende stroometiket
  • DELTA groene stroom.
    Deze groene stroom wordt opgewekt in Nederland en Europa met wind, en met biomassa uit de kippenmestcentrale in Moerdijk/Nederland.
  • DELTA Groene Actiestroom
    Deze groene stroom wordt in Europa met wind opgewekt. Bekijk het bijbehorende stroometiket

 

DELTA zakelijke energie vergelijken

Het zakelijk aanbod van DELTA vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

DELTA zakelijk opzeggen

Bent u al klant van DELTA en wilt u het zakelijk energiecontract opzeggen? Dan kunt u onze voorbeeld opzegbrief gebruiken die u allene .

Ga naar de DELTA opzegbrieven