DELTA Energie

DELTA Energie is een zakelijke energieleverancier die aan de gehele zakelijke markt energie levert. Zowel ZZP, MKB als Grootzakelijke energieverbruikers kunnen bij DELTA energie terecht voor gas en stroom. Sinds 2018 opereert DELTA energie als zelfstandig bedrijf onder de naam DELTA Energie B.V. De energieleverancier is gevestigd in Zeeland. 

Delta Energie Zakelijk 

Meer over DELTA Energie

Sinds 1919 is DELTA Energie actief op de energiemarkt; in de beginjaren als PZEM (Provinciale Zeeuwse Energiemaatschappij). Na een fusie met Watermaatschappij Zuid West Nederland ontstond DELTA in 1991. In 2017 heeft investeringsmaatschappij EQT DELTA gekocht en in 2016 is DELTA Energie verkocht aan Vattenfall. De energieleverancier is tot op de dag van vandaag nog steeds onderdeel van Vattenfall.

DELTA Energie en duurzaamheid

DELTA Energie vindt duurzaamheid belangrijk. De zakelijke energieleverancier ziet het belang in van wind, zon en water, omdat dit energiebronnen zijn die nooit opraken. Ze stimuleren lokale initiatieven gericht op het opwekken van groene stroom.

DELTA Energie biedt twee soorten groene energie aan de klanten aan:

  • DELTA Puur Zeeuws Groen
    Dit is groene stroom die in Zeeland wordt opgewekt met wind, zon en water. Bekijk het bijbehorende stroometiket
  • DELTA groene stroom
    Deze groene stroom wordt opgewekt in Nederland en Europa met wind, en met biomassa uit de kippenmestcentrale in Moerdijk/Nederland.

 

DELTA Energie zakelijke energie vergelijken

Het zakelijk aanbod van DELTA Energie vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

DELTA Energie zakelijk opzeggen

 Bent u al klant van DELTA en wilt u het zakelijk energiecontract opzeggen? Dan kunt u onze voorbeeld opzegbrief gebruiken. Of u kunt zelf contact opnemen met DELTA energie (0118 - 22 66 00).

Ga naar de DELTA opzegbrieven