DELTA

Delta is een zakelijke energieleverancier die aan de gehele zakelijke markt energie levert. Zowel ZZP, MKB als Grootzakelijke energieverbruikers kunnen bij DELTA terecht voor gas en stroom. DELTA is gevestigd in Zeeland en biedt naast energie ook diensten als internet en telefonie aan.

Delta zakelijke energie

Meer over DELTA

Sinds 1919 is DELTA actief op de energiemarkt; in de beginjaren als PZEM (Provinciale Zeeuwse Energiemaatschappij). Na een fusie met Watermaatschappij Zuid West Nederland ontstond DELTA in 1991. 

DELTA en duurzaamheid

DELTA vindt duurzaamheid belangrijk. De zakelijke energieleverancier ziet het belang in van wind, zon en water, omdat dit energiebronnen zijn die nooit opraken. Ze stimuleren lokale initiatieven gericht op het opwekken van groene stroom.

DELTA biedt twee soorten groene energie aan de klanten aan:

  • DELTA Puur Zeeuws Groen.
    Dit is groene stroom die lokaal in Zeeland is opgewekt met windmolens en een getijdencentrale.
  • DELTA groene stroom.
    Deze groene stroom is opgewekt met Nederlandse en Europese windmolens. Daarnaast is de energie ook met biomassa opgewekt.

DELTA zakelijke energie vergelijken

Het zakelijk aanbod van DELTA vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

DELTA zakelijk opzeggen

Bent u al klant van DELTA en wilt u het zakelijk energiecontract opzeggen? Dan kunt u onze voorbeeld opzegbrief gebruiken die u allene .

Ga naar de DELTA opzegbrieven