Joost Minder.nl
8.9
2065 beoordelingen op Feedback Company

DELTA ENERGIE

DELTA Energie is een zakelijke energieleverancier die aan de gehele zakelijke markt energie levert. Zowel ZZP, MKB als Grootzakelijke energieverbruikers kunnen bij DELTA energie terecht voor gas en stroom. Sinds 2018 opereert DELTA energie als zelfstandig bedrijf onder de naam DELTA Energie B.V. De energieleverancier is gevestigd in Zeeland. 

 

 

Meer over DELTA Energie

Sinds 1919 is DELTA Energie actief op de energiemarkt; in de beginjaren als PZEM (Provinciale Zeeuwse Energiemaatschappij). Na een fusie met Watermaatschappij Zuid West Nederland ontstond DELTA in 1991. In 2017 heeft investeringsmaatschappij EQT DELTA gekocht en in 2016 is DELTA Energie verkocht aan Vattenfall, maar opereert nog onder eigen naam.
 

DELTA Energie en duurzaamheid

DELTA Energie vindt duurzaamheid belangrijk. De zakelijke energieleverancier ziet het belang in van wind, zon en water, omdat dit energiebronnen zijn die nooit opraken. Ze stimuleren lokale initiatieven gericht op het opwekken van groene stroom.

DELTA Energie biedt twee soorten groene energie aan:

  • DELTA Puur Zeeuws Groen
    Dit is groene stroom die in Zeeland wordt opgewekt met wind, zon en water. 
  • DELTA groene stroom
    Deze groene stroom wordt opgewekt in Nederland en Europa met wind, en met biomassa uit de kippenmestcentrale in Moerdijk/Nederland.

 

Tarieven DELTA Energie zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die DELTA Energie zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket DELTA Energie

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die DELTA Energie levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 30,31%
  Zon 27,96%
  Water 0,08%
  Biomassa 41,65%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 0
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op het stroometiket geeft de gegevens van het vorige jaar weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van DELTA Energie vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van DELTA Energie? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

DELTA Energie energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.