Rob Minder.nl
8.9
1586 beoordelingen op Feedback Company

Energie vergelijken - MKB

Via Minder.nl vindt u moeiteloos een energiecontract dat bij u past. U kunt bij ons terecht voor zowel ZZP als MKB energie vergelijken. Vul de energievergelijker hieronder in en we tonen u in slechts één minuut alle zakelijke energiecontracten met de scherpste actietarieven.

Maak een vergelijking en bekijk direct de exclusieve actietarieven voor u.

Een moment aub ...


MKB energie vergelijken

Veel ondernemers begrijpen inmiddels dat ze flink kunnen besparen middels MKB energie vergelijken. Minder.nl onderhandelt namelijk voor u met de zakelijke energieleveranciers waardoor zij u via onze website een scherp aanbod doen. Doordat u bovendien in een duidelijk vergelijkingsoverzicht het aanbod van meerdere energieleveranciers ziet, vindt u altijd een voordelig en passend MKB energie aanbod dat past bij uw bedrijf.

Het energiecontract regelen is weer eenvoudig

Als ondernemer heeft u het waarschijnlijk druk waardoor u zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan het regelen van uw zakelijk energiecontract. Daarom maakt Minder.nl van MKB energie vergelijken weer een eenvoudige bezigheid.

Met de gegevens die u invult in de MKB energievergelijker tonen wij u een overzicht met de beste aanbiedingen. Het aanbod met de meest scherpe prijs staat bovenaan. Zo weet u in slechts enkele minuten wat voor uw bedrijfssituatie het voordeligste zakelijke energiecontract is. Wellicht heeft u naast een scherpe prijs ook nog andere voorkeuren. Zoals een driejarig aanbod of duurzame energie. Deze voorkeuren geeft u eenvoudig aan via de filters in de vergelijker. Op deze manier neemt onze MKB energievergelijker u veel werk uit handen.  

Energie MKB: altijd voordelige tarieven

Het voordeel van je zakelijk energiecontract regelen via Minder.nl is dat je nooit meer onnodig te veel betaalt. Wij herinneren u er ruim van tevoren aan als uw contract bijna eindigt en het weer tijd is voor energie vergelijken MKB.  

Door deze herinnering betaalt u nooit meer te veel. Vraagt u namelijk geen nieuw MKB energiecontract aan op het moment dat uw lopende contract eindigt dan rekent uw energieleverancier automatisch duurdere verlengingstarieven. In dit geval betaalt u voor iedere verbruikte kWh stroom en m3 gas onnodig teveel. Dus vraag op tijd een nieuw energiecontract aan via Minder.nl en betaal altijd scherpe actietarieven.

Minder.nl regelt uw switch

Overstappen van zakelijke energieleverancier of het verlengen van uw huidige energie MKB contract is snel geregeld. Nadat u uw keuze heeft laten vallen op een scherp aanbod kunt u deze direct online aanvragen. Uw aanvraag sturen we door naar de energieleverancier van uw keuze en deze zegt het contract bij uw huidige energieleverancier op. Hier hoeft u niks voor te doen. Tevens krijgt u een bevestiging van de ingangsdatum van uw nieuwe contract.

Hulp nodig? Bel met een zakelijk energiespecialist

Twijfelt u over de beste keuze voor uw onderneming of wilt u gewoon graag nog een laatste check voordat u definitief beslist? Bel dan met een van onze zakelijke energiespecialisten. Zij helpen u graag bij het energie vergelijken MKB.  

Van maandag tot en met vrijdag zijn we bereikbaar op 020 - 29 00 900. U kunt ook een e-mail sturen naar info@minder.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw voordelen:

  • Exclusieve actietarieven
  • Specialist in zakelijke energie
  • 100% onafhankelijk 

Heeft u hulp nodig?

Neem contact op met Rick, onze energiespecialist.

 

Rick Minder.nl

CHat met Minder.nl

 
Stel uw vraag 
via de chat

  

 Bel ons op 020 - 29 00 900

 

 Mail via ons contactformulier