Energie vergelijken - MKB

Op Minder.nl vindt u moeiteloos een energiecontract dat bij u past. Of u nu MKB’er of ZZP’er bent: Minder.nl heeft een passend energiecontract voor iedere kleinzakelijke ondernemer. Vul de energievergelijker hieronder in om direct te zien welk energiecontract het beste bij uw bedrijfssituatie past.

Een moment aub ...

Minder kosten, minder moeite

De energierekening kan oplopen tot zo’n vijf tot tien procent van uw kosten. Rekent u maar eens uit hoeveel geld u betaalt aan uw energieleverancier en hoeveel omzet u daarvoor moet maken. Ongetwijfeld zal u schrikken van dit bedrag. Wij weten dat de kosten fors minder kunnen. Daarom is het nu mogelijk om op Minder.nl energie te vergelijken voor MKB.

Energie is lastig

Een energiecontract afsluiten kan lastig en ingewikkeld zijn. Als ondernemer heeft u wel iets beters te doen dan uitgebreid te zoeken naar een passend energiecontract. Bovendien komt u voor complexe vragen te staan. Wilt u een flexibel contract of kiest u voor zekerheid? Gaat u voor duurzaam ondernemerschap? Dankzij onze eenvoudige energievergelijker krijgt u direct een helder beeld van de energiecontracten die bij uw bedrijf passen.

Zakelijk Nederland bespaart meer met Minder.nl

Minder.nl staat voor minder betalen en minder moeite. Wilt u hulp bij het vinden van een passend energiecontract? Minder.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Vul bovenstaande energievergelijker in of neem contact met ons op.

  • Minder moeite
  • Minder kosten
  • 100% onafhankelijk

Heeft u hulp nodig?

 Bel ons op 088-1100811

 Mail via ons contactformulier


Vraag en antwoord

Kan ik direct aanbiedingen vergelijken?

Ja, u kunt na het invullen van uw gegevens op deze pagina direct de aanbiedingen van leveranciers vergelijken en vervolgens uw contract afsluiten.

Vind ik op Minder.nl de scherpste tarieven?

Ja, omdat leveranciers op onze site moeten concurreren, zullen zij hun scherpste aanbiedingen tonen.

Kan ik voor meerdere aansluitadressen één contract afsluiten?

Nee, helaas is dit nog niet mogelijk. U dient per aansluitadres een contractaanvraag te doen. Heeft u dusdanig veel aansluitingen dat dit onwerkbaar wordt? Neem dan contact met ons op of bel 088-1100811 om de mogelijkheden te bespreken.