Joost Minder.nl
8.9
1979 beoordelingen op Feedback Company

Energieleveranciers

Bekijk hier een overzicht van alle zakelijke energieleveranciers. Op zoek naar een nieuwe leverancier? Start via de calculator vrijblijvend uw prijsvergelijking energieleveranciers nederland. Daarmee bekijkt u online direct het beste aanbod van zakelijke energie aanbieders en bespaart u op uw energiekosten.

Start hier met uw vergelijking

Start vergelijking

8.9
1979 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

100% vrijblijvend

8.9
1979 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Overzicht van alle zakelijke energieleveranciers

In Nederland zijn er veel zakelijke energieleveranciers. De oude vertrouwde zoals Vattenfall, Eneco en Essent, maar ook de relatief gezien jonge energieleveranciers zoals De Groene Stroomfabriek en Greenchoice. Een overzicht van alle zakelijke energie aanbieders ziet u hier onder. 

Anode   |   De Groene Stroomfabriek   |   Delta   |   DVEP   |   Eneco   |   Engie   |   E.ON   |   Essent   |   Gazprom   |   Greenchoice   |   Innova   |   Main Energie   |   NieuweStroom Energie   |   NLE   |   Nuon   |   Qwint   |   Scholt Energy   |   Sepa Green   |   Total Gas & Power   |   Vattenfall

Vattenfall opzeggen

Vattenfall (voorheen Nuon)

Vattenfall produceert en levert elektriciteit, gas en duurzame oplossingen voor ondernemend Nederland. Vattenfall staat voor betrouwbaar, betaalbaar en zo duurzaam mogelijk. Lees meer over Vattenfall zakelijk.

Eneco Energieleverancier Zakelijk

Eneco

De missie van energieleverancier Eneco is om iedereen van duurzame energie te voorzien. Zij hebben zakelijke energiecontracten voor zowel zakelijk klein- als grootverbruikers. Lees meer over zakelijke energie van Eneco

Essent opzeggen

Essent

Essent is een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Zij hebben energiecontracten voor zowel ZZP’ers, MKB’ers als voor grootzakelijke klanten. Kom meer te weten over Essent zakelijk

Delta opzeggen

DELTA 

DELTA is een zakelijke energieleverancier gevestigd in Zeeland en sinds 1919 actief op de energiemarkt. Lees meer over zakelijke energie van DELTA

Engie opzeggen

ENGIE

ENGIE is een Franse multinational. Het is het grootste nutsbedrijf ter wereld dat zich richt op positieve energie. Lees alles over zakelijke energie van ENGIE.

Greenchoice opzeggen

Greenchoice

Greenchoice is in 2001 opgericht en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Energie geleverd door Greenchoice is duurzaam en dichtbij opgewekt. Kom meer te weten over zakelijke energie van Greenchoice.

NLE opzeggen

Nederlandse Energie Maatschappij

De zakelijke tak van de Nederlandse Energie Maatschappij (opgericht in 2012) richt zich voornamelijk op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Lees meer over NLE zakelijk.

Gazprom  opzeggen

Gazprom Energy

Gazprom Energy is specialist in zakelijke energie met de focus op een uitstekende klantenservice en scherpe tarieven. Lees meer over zakelijke energie van Gazprom Energy.

De Groene Stroomfabriek opzeggen

De Groene Stroomfabriek

De Groene Stroomfabriek is een jonge zakelijke energieleverancier met focus op het lokaal bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Lees meer over zakelijke energie van De Groene Stroomfabriek

Total opzeggen

Total Gas & Power

Total Gas & Power is gevestigd in Den Haag en levert sinds 2013 zakelijke energie aan ondernemers. Iedereen met een kvk-nummer kan energie afnemen bij deze zakelijke energieleverancier. Meer over Total Gas & Power

Scholt opzeggen

Scholt Energy Control

Scholt Energy Control levert al sinds 2005 energie aan de zakelijke markt. Lees meer over Scholt Energy Control.

Innova opzeggen

Innova Energie

Innova Energie is in 2010 gestart met het leveren van energie. Klanten van Innova Energie zijn gegarandeerd van 100% groene stroom. Lees meer over Innova Energie.

Eon opzeggen

E-ON

E.ON is een van de grootste nutsbedrijven ter wereld, met sterke marktposities in de Europese gas- en elektriciteitsmarkt. Meer informatie over E.ON zakelijk.

Nieuwe Stroom opzeggen

Nieuwe stroom

NieuweStoom levert energie aan klein- en grootzakelijke klanten. Zij zijn sinds 2012 actief. Lees meer over NieuweStroom.

Sepa Green opzeggen

Sepa Green

Sepa green levert sinds 2012 stroom, gas en duurzame energie-oplossingen aan de Nederlandse zakelijke energiemarkt. Kom meer te weten over Sepa green.

DVEP Energie opzeggen

De Vrije Energie Producent (DVEP Energie)

De Vrije Energie Producent is een energieleverancier die alle diensten in eigen beheer heeft, van inkoop energie tot en met het daadwerkelijk leveren van elektriciteit en gas. Lees meer over zakelijke energie van De Vrije Energie Producent.

Nuon opzeggen

Nuon (nu Vattenfall)

Nuon produceert en levert elektriciteit, gas en duurzame oplossingen voor ondernemend Nederland. Nuon staat voor betrouwbaar, betaalbaar en zo duurzaam mogelijk. Sinds 2019 is de naam Nuon definitief gewijzigd naar Vattenfall. Lees meer over Nuon zakelijk.

Main Energie opzeggen

Main Energie

Main Energie is al meer dan 10 jaar de energieleverancier voor de zakelijke markt. Lees alles over Main Energie.

Eneco opzeggen

Qwint Energie

Qwint is een energieleverancier van Nederlandse bodem en verzorgt voor uw onderneming de levering van 100% duurzame elektriciteit en gas. Lees alles over zakelijke energie van Qwint.

‘Vertrouwen krijg je met een eerlijk advies’

‘U als klant staat bij ons voorop. Daarom geven wij dagelijks een transparant & onafhankelijk energie-advies. En dat geeft vertrouwen. Niet voor niks wordt onze service gewaardeerd met een 8.9!’

Annemieke – Minder.nl

Energie leverancier zakelijk – Voor wie

U kunt stroom en/of gas afnemen van een energie leverancier zakelijk wanneer u een eigen onderneming heeft of als u een KvK-nummer heeft. Dus ook als ZZP’er kunt u energie afnemen van zakelijke energie aanbieders. Bovendien gelden bij een ZZP energiecontract extra gunstige voorwaarden. U heeft bijvoorbeeld altijd 14 dagen bedenktijd. Bent u benieuwd naar het scherpste aanbod voor uw situatie? Start dan met uw prijsvergelijking energieleveranciers Nederland.   

Energie aanbieders zakelijk met wie wij samenwerken

We doen er alles aan om met zoveel mogelijk zakelijke energieleveranciers samen te werken. Hoe meer samenwerkingen wij aangaan met energieleveranciers, hoe beter de prijsvergelijking die u kunt maken. Met het grootste deel van de energie aanbieders zakelijk hebben wij daarom een samenwerking. Bovendien kunt u ook het aanbod vergelijken van leveranciers met wie wij momenteel geen samenwerking hebben. Dit aanbod tonen wij dus in uw prijsvergelijking, maar het is nog niet mogelijk om dit via ons aan te vragen. Wij tonen u evengoed dit aanbod zodat u in ieder geval weet wat het scherpste energie-aanbod is voor uw situatie.  

Waarom een prijsvergelijking van energieleveranciers Nederland

Heeft u al jaren een energiecontract bij dezelfde energieleveranciers dan betaalt u waarschijnlijk op dit moment dure variabele tarieven. Met een prijsvergelijking van zakelijke energieleveranciers vergelijkt u actietarieven en vindt u de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie. Overstappen is trouwens snel geregeld. Eerst vergelijkt u, dan maakt u een keuze en vervolgens dient u uw aanvraag in. Daarna regelen wij uw aanvraag verder en uw huidige contract wordt voor u opgezegd. Start direct uw vergelijking en bekijk hoeveel u bespaart.

De beste energieleverancier zakelijk

U kunt ervan uitgaan dat iedere zakelijke energieleverancier met wie wij samenwerken betrouwbaar en kwalitatief is. Daarnaast is voor de meeste ondernemers de prijs van invloed op wat de beste energieleverancier zakelijk is. Het beste kunt u daarvoor energie vergelijken zakelijk. U krijgt een overzicht met alle actie aanbiedingen van leveranciers waarbij de voordeligste voor uw situatie altijd op nummer 1 staat. Bovendien filtert u eenvoudig op uw wensen. Denk aan de gewenste looptijd van uw contract en de duurzaamheid van uw energie (groene stroom en/of gas). Komt u er niet uit, dan kunt u altijd de hulp van onze energiespecialisten inschakelen. Doordat wij veel waarde hechten aan transparantie en een eerlijk advies, weet u zeker dat u via ons het scherpste en beste aanbod vindt.