Joost Minder.nl
8.9
2065 beoordelingen op Feedback Company

Innova

Innova Energie is een zakelijke energieleverancier voor ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten. Het bedrijf is in 2010 gestart met het leveren van energie. 

 

 

 

 

 

Meer over Innova Energie

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Klanten krijgen altijd energie die is opgewekt uit duurzame bronnen zoals water, zon of wind. Door voor Innova Energie te kiezen bespaart u geld, tijd en energie als ondernemer. Zij bieden niet alleen duurzame en betaalbare energie, maar ook hoogstaande service en betrokkenheid en beschikken over vakkennis. Zo zijn zij eenvoudig te bereiken (geen 0900-nummers en geen wachttijden) en werken zij hard aan innovatieve oplossingen.

Tarieven Innova zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die Innova zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket Innova

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die Innova levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 51,11%
  Zon 48,89%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh)  0
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op het stroometiket geeft de gegevens van het vorige jaar weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van Innova Energie vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van Innova Energie? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
Anita - Energie-expertAnita ten Wolde
ZZP & MKB energiespecialist

Innova energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.