Joost Minder.nl
8.9
2065 beoordelingen op Feedback Company

SEFE Energy

Als energiebedrijf zorgt SEFE Energy voor de zekerheid van de gasvoorziening in verschillende Europese landen en stimuleren zij de groene energietransitie.  

 

SEFE Energy

 

Meer over SEFE Energy

SEFE Energy is een zakelijke energieleverancier en maakt deel uit van de SEFE Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven en levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten en organisaties uit de publieke sector. SEFE Energy onderneemt sociaal en bewust, met oog voor mens, aandacht voor detail en voor energiezuining leven en werken.
 

Aandacht voor People, Planet en Profit

SEFE Energy biedt diverse groene producten en certificeringen, zodat klanten duurzame keuzes kunnen maken, aan de inkoopeisen kunnen voldoen, hun ecologische voetafdruk kunnen aantonen, belanghebbenden gerust kunnen stellen en veranderingen in de toeleveringsketen kunnen doorvoeren. In 2021 ontving SEFE Energy, na aanzienlijke vooruitgang te hebben geboekt met de duurzaamheidsinitiatieven voor 2021, de zilveren medaille van de leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen, EcoVadis. De accreditatie omvat vier holistische duurzaamheidsgebieden: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.
 

Tarieven SEFE Energy zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die SEFE Energy zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket SEFE Energy

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die SEFE Energy levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 93%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 7%
  Zon 0,00%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 354
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op het stroometiket geeft de gegevens van het vorige jaar weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Het beste energiecontract voor u?

Het aanbod van SEFE Energy vergelijkt u via onze vergelijker voor zakelijke energie eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de energiecontracten van SEFE Energy? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

SEFE Energy energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.