Joost Minder.nl
8.9
2163 beoordelingen op Feedback Company

SEFE Energy

Als energiebedrijf zorgt SEFE Energy voor de zekerheid van de gasvoorziening in verschillende Europese landen en stimuleren zij de groene energietransitie.  

 

SEFE Energy

 

Meer over SEFE Energy

SEFE Energy is een zakelijke energieleverancier en maakt deel uit van de SEFE Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven en levert gas en elektriciteit aan zakelijke klanten en organisaties uit de publieke sector. SEFE Energy onderneemt sociaal en bewust, met oog voor mens, aandacht voor detail en voor energiezuining leven en werken.
 

Aandacht voor People, Planet en Profit

SEFE Energy biedt diverse groene producten en certificeringen, zodat klanten duurzame keuzes kunnen maken, aan de inkoopeisen kunnen voldoen, hun ecologische voetafdruk kunnen aantonen, belanghebbenden gerust kunnen stellen en veranderingen in de toeleveringsketen kunnen doorvoeren. In 2021 ontving SEFE Energy, na aanzienlijke vooruitgang te hebben geboekt met de duurzaamheidsinitiatieven voor 2021, de zilveren medaille van de leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen, EcoVadis. De accreditatie omvat vier holistische duurzaamheidsgebieden: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.
 

Tarieven SEFE Energy zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die SEFE Energy zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket SEFE Energy

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die SEFE Energy levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 90%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 8%
  Zon 2%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 342
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op dit stroometiket geeft de gegevens van 2023 weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket met de gegevens van het voorgaande jaar. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

SEFE Energy contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.

Uw contract bij SEFE Energy kunt u opzeggen via Mijn SEFE:
Ga naar het menu-item 'Direct regelen'. Via het onderdeel 'Contractwijzigingen', 'Opzegging doorgeven' kunt u de opzegging doorgeven.

Opzegtermijnen SEFE Energy
Grootzakelijk: geen
Kleinzakelijk: 30 dagen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het aanbod van SEFE Energy vergelijkt u via onze vergelijker voor zakelijke energie eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de energiecontracten van SEFE Energy? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
anita ten wolde zzp mkb energiespecialistAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

SEFE Energy energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.