Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

The Bill Doctor

The Bill Doctor, gevestigd in Utrecht, is een onafhankelijk doorlopend energiecollectief. Sinds 2009 realiseert The Bill Doctor namens al haar deelnemers jaarlijks proactief een scherp tarief voor elektra en gas. The Bill Doctor is een doorlopend energiecollectief voor ieder type organisatie dus ook zakelijke energie

 

The Bill Doctor

 

Meer over The Bill Doctor

The Bill Doctor is in mei 2009 ontstaan en richt zich op het realiseren van doorlopende besparingen op de kostenzijde van de energienota. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.  Als collectief onderhandelt The Bill Doctor door middel van collectieve tenders. Alle zakelijke energieleveranciers worden hiervoor uitgenodigd. De leverancier die het scherpste tarief biedt, belevert de deelnemers. 
 

Hooggewaardeerde klantenservice

The Bill Doctor heeft service hoog in het vaandel staan. De klantenservice wordt dan ook door klanten gewaardeerd met een 9,4.
 

Tarieven The Bill Doctor zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De marktprijs voor gas en stroom wordt bepaald door vraag en aanbod, maar ook door allerlei geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die The Bill Doctor zakelijke klanten biedt.

The Bill Doctor contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.

Uw contract bij The Bill Doctor kunt u opzeggen via e-mail: 
info@thebilldoctor.nl

Vermeld in uw mail uw klantnummer, EAN-code(s), reden van opzegging en de gewenste einddatum.

Opzegtermijn The Bill Doctor
Kleinzakelijk: 30 dagen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van The Bill Doctor vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van The Bill Doctor? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

The Bill Doctor energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.