Joost Minder.nl
8.9
2126 beoordelingen op Feedback Company

Onze zakelijke energiespecialisten

Bent u op zoek naar een expert die helpt bij het bepalen van de juiste energie-inkoopstrategie, die voor u onderhandelt en uw overstap naar de nieuwe energieleverancier regelt?

Maak kennis met onze zakelijk energiespecialisten. Dagelijks ondersteunen zij ondernemers in hun zoektocht naar het voordeligste en best passende energiecontract.

Hieronder stellen we ons team aan u voor.

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

ZAKELIJK ENERGIESPECIALIST

Rick Boenink

Direct na zijn studie startte Rick in 2015 als zakelijk energiespecialist bij Minder.nl. In de jaren daarna leerde hij alle details over de energiemarkt kennen. Rick weet exact hoe hij klein- en grootverbruikers kan bijstaan bij de inkoop van hun energie. Bovendien onderhandelt hij dagelijks met leveranciers over de voordeligste energiedeals. Bent u benieuwd wat er speelt op de zakelijke energiemarkt? Met één belletje naar Rick bent u direct op de hoogte.

Lees meer over Rick

Grootzakelijk energiespecialist Rick Boenink

Rick Boenink

 

 

Grootzakelijk energiespecialist Joost

Joost de Nijs

 

 

GROOTZAKELIJK ENERGIESPECIALIST

Joost de Nijs

Energiespecialist Joost kan u alles vertellen over de Grootzakelijke inkoopmarkt. Waarvoor kunt u bij hem aankloppen? Voor alle informatie over Grootzakelijke energietarieven, opzegtermijnen per leverancier, slimme inkoopmomenten, contractvoorwaarden zoals bandbreedte en reprice-optie. Meer weten over Joost zijn ervaring en wat hem beweegt om grootverbruikers van energie te ondersteunen bij hun energie-inkoop?

Lees meer over Joost  

GROOTZAKELIJK ENERGIESPECIALIST

Sebastian Urban

Als zakelijk energiespecialist voor de Grootzakelijke markt zorgt Sebastian ervoor dat iedere grootverbruiker het best passende energiecontract vindt. Samen met u neemt hij de tarieven en voorwaarden door zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien gebeurt dit op de vrolijke wijze die Sebastian typeert. Sebastian is begonnen met het bedienen van de Kleinzakelijke markt en maakte al vrij snel de overstap naar Grootzakelijk energiespecialist.

Lees meer over Sebastian

Sebastian Urban

energiespecialist Anita

Anita ten Wolde

ZZP & MKB ENERGIESPECIALIST

Anita ten Wolde

Voor een vrolijk gesprek over energie raden we u aan om de hulp van ZZP en MKB energiespecialist Anita in te schakelen. Met haar expertise en aanstekelijke lach maakt ze de zoektocht naar een zakelijk energiecontract voor iedere Kleinzakelijke verbruiker makkelijker én leuker! Anita heeft jarenlang ervaring in de energiemarkt en kan u daarom op heldere wijze uitleggen welk energiecontract voor uw situatie het voordeligste is.

Lees meer over Anita

ZZP & MKB ENERGIESPECIALIST

Saskia Huidink

ZZP en MKB energiespecialist Saskia wordt door haar klanten regelmatig omschreven als vriendelijk, vakkundig en iemand die graag meedenkt. Ze wil dan ook het allerbeste voor haar klanten waardoor u als ZZP’er of MKB’er bij haar aan het juiste adres bent. Met haar ervaring kent Saskia de zakelijke energiemarkt op haar duimpje. 

Lees meer over Saskia

energiespecialist Saskia

Saskia Huidink

energiespecialist Saskia

Giancarlo Trovato

ZZP & MKB ENERGIESPECIALIST

Giancarlo Trovato

Dé ZZP en MKB energiespecialist die wij iedereen toewensen. Giancarlo gaat grondig en enthousiast te werk en krijgt veel energie van leuke gesprekken met ondernemers. Hij is begonnen als specialist voor de particuliere energiemarkt, zocht vervolgens een nieuwe uitdaging en focust zich nu op de zakelijke markt.

Lees meer over Giancarlo

GROOTZAKELIJK ENERGIESPECIALIST

Carel Bleijenberg

Als Grootzakelijk energiespecialist staat Carel u perfect bij in uw zoektocht naar het best passende aanbod. Met zijn achtergrond in de zakelijke energie aan leverancierskant kent de markt geen geheimen voor hem. Voor een eerlijk aanbod bent u bij hem aan het juiste adres.

Lees meer over Carel

Carel Bleijenberg