Joost Minder.nl
8.9
2163 beoordelingen op Feedback Company

Rick Boenink, zakelijk energiespecialist

Grootzakelijk energiespecialist Joost


Contact met Rick? 

Rick helpt u graag bij uw contract voor Grootzakelijke energie 

Bel Rick op 020 - 2900 900
Start uw chat
E-mail naar rick@minder.nl

ZAKELIJK ENERGIESPECIALIST

Rick

"Vrijwel vanaf de start van Minder.nl, in 2015, ben ik gestart als zakelijk energiespecialist. In al die jaren heb ik veel kennis over de energiemarkt opgedaan. Deze informatie deel ik altijd enthousiast met onze klanten."

"De transparante aanpak van Minder.nl past goed bij mij. Ik vind het een voorrecht dat ik binnen de energiemarkt ondernemers mag voorzien van oprecht advies. Bovendien vind ik het belangrijk dat klanten weten dat ze van mij op aan kunnen, omdat een vertrouwensrelatie in de energiebranche erg belangrijk is."

"Bij Minder.nl help ik ieder type ondernemer: ZZP, MKB en Grootzakelijk."

Rick op LinkedIn


"Heeft u weleens nagedacht over gespreide inkoop van uw energie? Dit is met name interessant voor grootverbruikers die per jaar minimaal 500.000 kWh stroom en/of 150.000 m3 gas verbruiken."

"Het werkt zo: uw jaarvolume koopt u in delen op verschillende momenten in. Stel dat de prijs op de markt daalt, dan kunt u profiteren van die daling. Stijgt de markt? Ook dan kunt u de tarieven vastzetten zodat u voorkomt dat uw tarieven (verder) stijgen."

energietip

Belangrijke
energietip
van Rick

Rick in de media

Telegraaf

Prijsplafond Europa tegen hoge energienota stuit op verzet

Consumenten en bedrijven kunnen hun energierekening nauwelijks meer betalen. Gas en stroom zijn te duur. Het verbruik richting winter loopt ook nog eens op. Om een financiële ramp te voorkomen, overweegt Brussel een prijsplafond. „Maar dat is het einde aan de vrije markt die jaren goed werkte.” Compensatie van consumenten lijkt dit jaar de voorkeur te hebben.

Meer lezen

Nu.nl

Hoge energiekosten als ondernemer: dit kun je doen

Om energie te besparen kan een restaurant deze winter niet zomaar de verwarming op 15 graden zetten. Net zoals een bakker niet opeens minder broden kan gaan bakken. De hoge energierekening heeft een groot effect op ondernemers. Wat moet je doen als de energierekening bijna niet meer te betalen is?

Meer lezen

Ook benieuwd naar onze andere energiespecialisten? 

Grootzakelijk energiespecialist Joost

Joost de Nijs
Grootzakelijk energiespecialist

Meer over Joost

energiespecialist Saskia

Saskia Huidink
ZZP & MKB energiespecialist

Meer over Saskia

energiespecialist Anita

Anita ten Wolde
ZZP & MKB energiespecialist

Meer over Anita