Energie vergelijken zakelijk

Uw zakelijke energie regelt u eenvoudig via Minder.nl

Een energiecontract voor uw bedrijf: het is noodzakelijk, maar niet één van de eenvoudigste zaken om te regelen. Op Minder.nl vindt u echter direct het best passende energiecontract voor minder geld en met minder moeite!


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk


Voordelen energie zakelijk vergelijken

Iedere ondernemer die een energiecontract nodig heeft doet zijn voordeel met zakelijke energie vergelijken. U hoeft immers zelf niet te onderhandelen met de energieleverancier over de prijs; dit doen wij voor u. Daarnaast heeft een zakelijke energievergelijker meer voordelen:

  • Energieleveranciers bieden hun scherpste zakelijke energietarieven aan via Minder.nl
  • Het beste aanbod van alle energieleveranciers wordt direct online met elkaar vergeleken; u hoeft niet meer op offertes te wachten
  • U heeft binnen 2 minuten een helder vergelijkingsoverzicht van de voordeligste energiecontracten die bij uw bedrijfssituatie passen.

Meerdere energiecontracten op één klantnummer

Indien uw bedrijf meerdere vestigingen heeft, kunt u bij een energieleverancier de energiecontracten op één klantnummer registreren. Dit heeft als voordeel dat u op één plek alle informatie over uw energiezaken kunt vinden. Dit is ook mogelijk als u het contract aanvraagt na het energie zakelijk vergelijken.

Het bijkomend voordeel van meerdere contracten op hetzelfde klantnummer is dat u niet voor iedere vestiging een aparte zakelijke energieleverancier nodig heeft. Dat maakt de administratie tevens eenvoudiger.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 020 - 29 00 900. Onze zakelijke energiespecialisten staan u graag te woord. Of vraag eerst via onze zakelijke energievergelijker per vestiging een zakelijk energiecontract aan bij dezelfde leverancier. Stuur ons daarna een e-mail met uw verzoek naar info@minder.nl. Wij regelen het voor u verder met de zakelijke energieleverancier.

Liever hulp bij energie vergelijken zakelijk?

Onze zakelijke energiespecialisten helpen u graag met het energie vergelijken zakelijk. Komt u er bijvoorbeeld zelf niet uit of heeft u er even geen tijd voor? Dan mag u altijd onze hulp inschakelen.

Bel ons van maandag tot en met vrijdag op 020 - 29 00 900.

We nemen contact met u op wanneer het u uitkomt en bespreken de beste deal voor uw energie zakelijk zodat u de juiste keuze maakt.  

Tevreden over het zakelijke energie-aanbod?

Wanneer u tevreden bent met het aanbod van de zakelijke energieleverancier kunt u deze direct via Minder.nl aanvragen. Uw oude energiecontract wordt voor u opgezegd en u ontvangt een bevestiging van uw nieuwe contract. Zo eenvoudig is energie vergelijken zakelijk.

Minder.nl: met minder moeite minder kosten.