Rob Minder.nl
8.9
1656 beoordelingen op Feedback Company

Energie vergelijken zakelijk

Ben ik Kleinzakelijk (ZZP & MKB) of Grootzakelijk?

 • 100% onafhankelijk
 • Scherpste tarieven uit de markt
 • Vergelijk alle leveranciers

Wij vergelijken de volgende leveranciers voor u:

Bij de volgende leveranciers kunnen wij voor u
exclusieve actietarieven onderhandelen:

Ben ik Kleinzakelijk (ZZP & MKB) of Grootzakelijk?

Voordat u begint met energie vergelijken zakelijk is het handig als u weet of u onder Kleinzakelijk (ZZP & MKB) valt of Grootzakelijk. Per doelgroep hanteren zakelijke energieleveranciers bepaalde criteria. Die leggen we u hieronder uit.

MKB & ZZP

Kleinzakelijk vergelijken

MKB & ZZP

U bent MKB & ZZP klant (een zakelijk kleinverbruiker) als:

 • Uw energie in rekening wordt gebracht met een maandelijks termijnbedrag en een jaarnota
 • U één factuur ontvangt van uw leverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten
 • U een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25)
Ga naar MKB & ZZP vergelijker

Grootzakelijk

grootzakelijk vergelijken

Grootzakelijk

U bent grootzakelijke klant (een zakelijk grootverbruiker) als:

 • Uw energie maandelijks wordt afgerekend op basis van uw werkelijk verbruik
 • U twee aparte facturen ontvangt: één voor energielevering en één voor netbeheer
 • U een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40)
Ga naar Grootzakelijke vergelijker

Het vertrouwen van onze klanten is ons waardevol!

‘Iedere dag opnieuw voorzien we onze klanten van een eerlijk, transparant & onafhankelijk advies. Dat doen we met veel plezier en onze klanten waarderen dat met een 8.9!’

Joost – Minder.nl

Voordelen energie zakelijk vergelijken

Iedere ondernemer die een energiecontract nodig heeft doet zijn voordeel met zakelijke energie vergelijken. U hoeft immers zelf niet te onderhandelen met de energieleverancier over de prijs; dit doen wij voor u. Daarnaast heeft een zakelijke energievergelijker meer voordelen:

 • U vindt er de scherpste zakelijke energietarieven
 • U ziet realtime welk zakelijk aanbod voor uw situatie het voordeligste is
 • Uw vergelijking is 100% onafhankelijk & vrijblijvend
Vergelijk zakelijke energie

Vrijblijvende hulp bij energie vergelijken zakelijk?

Voor extra toelichting over uw energiecontract belt u met onze zakelijke energiespecialisten. Zij voorzien u graag van een onafhankelijk advies bij het energie vergelijken zakelijk. Ook kunnen zij u alles vertellen over de ontwikkeling energie prijzen zakelijke markt. Dit bespaart u tijd en zo weet u zeker dat u het scherpste aanbod voor uw situatie vindt. 

Bel ons op werkdagen van 08:30 uur tot 17:30 uur op 020 - 29 00 900.

Bel ons direct

Vergelijk energie aanbieders zakelijk

Loopt uw zakelijk energiecontract bijna ten einde of heeft u voor het eerst een zakelijk energiecontract nodig? Dan is er een handige manier om snel de scherpste prijs te vinden: vergelijk energie aanbieders zakelijk. Zowel met een energiecontract voor stroom en gas als alleen voor stroom kunt u onze energievergelijker zakelijk gebruiken.

Elektriciteit vergelijken zakelijk voor het scherpste stroomtarief

Veel ondernemers denken dat het zakelijk energiecontract regelen veel tijd in beslag meent. Gelukkig is dit niet zo. Een energievergelijker zakelijk maakt het namelijk eenvoudig om het scherpste stroomtarief te vinden. Zelf hoeft u in principe weinig te doen. Bij elektriciteit vergelijken zakelijk vult u de online vergelijker in met uw postcode, huisnummer en stroomverbruik. Daarna doet de vergelijker de rest van het werk. Namelijk zoeken naar het voordeligste aanbod voor uw situatie. U ziet een overzicht van alle aanbiedingen die verschillende energieleveranciers u doen. De voordeligste staat altijd bovenaan op nummer 1. Gaat het u uitsluitend om de prijs, dan is de keuze eenvoudig. Eventueel filtert u nog op bijvoorbeeld groene stroom of op specifieke energieleveranciers. U vindt dus altijd een energiecontract dat bij u past.

Gasprijzen vergelijken zakelijk

Naast elektriciteitsprijzen kunt u via ons ook gasprijzen vergelijken zakelijk. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is uw jaarlijks gasverbruik. Heeft u geen idee hoeveel gas uw bedrijf op jaarbasis verbruikt? Dan is er gelukkig een hulpmiddel om uw verbruik in te schatten: de ‘Kies een gemiddelde’ optie in de energievergelijker zakelijk. Uiteraard kan uw gasverbruik afwijken, maar het is in ieder geval een goed uitgangspunt voor een vergelijking. In het overzicht met al het aanbod ziet u soms CO2-neutraal gas voorbij komen. Dit betekent dat de CO2-uitstoot die bij de productie van uw gas vrijkomt, gecompenseerd wordt door bijvoorbeeld het planten van bomen.

Meerdere energiecontracten op één klantnummer

Als uw bedrijf meer dan één vestiging heeft is het mogelijk om al deze vestigingen bij uw zakelijke energieleverancier op één klantnummer te registreren. Zo vindt u bijvoorbeeld informatie over het energieverbruik per vestiging overzichtelijk terug met slechts dit ene klantnummer. Bovendien heeft u op deze manier niet voor iedere vestiging een andere zakelijke energieleverancier nodig. Ook nadat u via ons uw energiecontract heeft aangevraagd is het mogelijk om de vestigingen op een klantnummer te registreren. 

We helpen u graag indien u al uw vestigingen op een en dezelfde klantnummer wilt registeren. Bel ons op 020 - 29 00 900 en laat uw verzoek weten. Een andere mogelijkheid is dat u eerst zelf via onze zakelijke energievergelijker voor iedere vestiging een zakelijk energiecontract aanvraagt bij één energieleverancier. Afgerond? Laat ons vervolgens per e-mail op info@minder.nl weten dat u deze zakelijke energiecontracten op één klantnummer wil laten registreren. Wij zorgen er vervolgens voor dat het geregeld wordt bij de leverancier van uw keuze.

Elektriciteit vergelijken bedrijven en ZZP

Heel ondernemend Nederland kan gebruik maken van onze zakelijke energievergelijker. In onze vergelijker vindt u zakelijke energiecontracten voor ZZP, MKB en Grootzakelijk. Het aanbod is 100% onafhankelijk en met uw vergelijking zit u nergens aan vast. U mag te allen tijden een kijkje nemen in onze zakelijke energievergelijker.

Tevreden over het zakelijke energie-aanbod?

Wanneer u tevreden bent met het aanbod van de zakelijke energieleverancier kunt u deze direct via Minder.nl aanvragen. Uw oude energiecontract wordt voor u opgezegd en u ontvangt een bevestiging van uw nieuwe contract. Zo eenvoudig is energie vergelijken zakelijk.

Minder.nl: met minder moeite minder kosten.

Vergelijk zakelijke energie