Energie vergelijken zakelijk

Regel uw energie eenvoudig op Minder.nl

Een energiecontract voor uw bedrijf: het is noodzakelijk, maar niet één van de eenvoudigste zaken om te regelen. Op Minder.nl vindt u echter direct het best passende energiecontract voor minder geld en met minder moeite!


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk


Hoe weet ik of ik een MKB/ZZP- of grootzakelijke energieklant ben?

U bent een MKB/ZZP-energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3x80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25). U bent een grootzakelijke energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Lees meer over de verschillen tussen MKB/ZZP en grootzakelijk.

Voordelen van zakelijk energie vergelijken op Minder.nl

Als ondernemer heeft u wel iets beters te doen dan zoeken naar een passend energiecontract. Komt u zakelijk energie vergelijken op Minder.nl, dan zal u dit relatief weinig tijd kosten. Minder.nl vergelijkt alle zakelijke energietarieven en onderhandelt namens uw bedrijf met alle zakelijke energieleveranciers. Met een paar muisklikken ziet u direct welke energieleverancier u de beste deal kunt bieden. U kunt er vervolgens ook voor kiezen om het energiecontract direct af te sluiten.

De voordelen van Minder.nl op een rij:

  • Minder.nl staat voor minder moeite: met een paar muisklikken ziet u een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen.
  • In één oogopslag ziet u welk energiecontract het beste bij u past, gebaseerd op uw specifieke verbruiksprofiel en uw voorkeuren. Dit scheelt tijd én geld.
  • U kunt direct een contract op maat afsluiten.
  • Minder.nl biedt uitstekende service.
  • Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Minder.nl is goedkoper dan MKB collectieven

Er zijn verschillende partijen die MKB collectieven organiseren. Hoewel dit vaak aantrekkelijk klinkt, blijkt het bijna altijd goedkoper te zijn om zelf zakelijk energie te vergelijken. Minder.nl biedt u een passend contract op maat en regelt de onderhandelingen met de leverancier. Dat scheelt u moeite én geld!

Minder.nl: eerste online energievergelijker voor grootzakelijke markt

Minder.nl is de eerste online vergelijkingswebsite voor grootzakelijke energiecontracten in Nederland. Vóór Minder.nl was een grootzakelijk energiecontract afsluiten een omslachtig proces. Minder.nl heeft echter een directe verbinding met zakelijke energieleveranciers, waardoor u in een paar klikken de scherpste actuele marktprijzen ziet. In ons vergelijkingsoverzicht kunt u makkelijk 'appels met appels' vergelijken en met een paar simpele stappen direct een energiecontract afsluiten.

Bespaar meer met Minder.nl

Minder.nl staat voor minder betalen en minder moeite. Ga naar onze MKB & ZZP energievergelijker of onze grootzakelijke energievergelijker en ontdek direct hoeveel u kunt besparen.