Joost Minder.nl
8.9
2065 beoordelingen op Feedback Company

Greenchoice

Interesse in Greenchoice als uw zakelijke energieleverancier? Greenchoice biedt energiecontracten aan ZZP, MKB en Grootzakelijke klanten. Op deze pagina vindt u meer informatie over Greenchoice.

 

 

Greenchoice zakelijk

Meer over Greenchoice

Greenchoice is een Nederlands (Rotterdam) energiebedrijf dat is opgericht in 2001. In tegenstelling tot veel andere energieleveranciers levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Dit laatste houdt in dat Greenchoice het gasverbruik van haar klanten compenseert door onder andere nieuw bos aan te planten. In 2022 kwam 98 procent van de energie die Greenchoice levert aan zowel particulieren als bedrijven uit Nederland. Greenchoice wil dat iedere Nederlander baas wordt over zijn of haar eigen energie door zelf energie op te wekken en slim om te gaan met het verbruik ervan. Ze werken er dan ook hard aan om dit te realiseren.
 

Tarieven Greenchoice zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die Greenchoice zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket Greenchoice zakelijk

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die Greenchoice levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 55,6%
  Zon 11,5%
  Water 0,00%
  Biomassa 32,9%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 0
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op het stroometiket geeft de gegevens van het vorige jaar weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van Greenchoice vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van Greenchoice? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

Greenchoice energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.