Joost Minder.nl
8.9
2163 beoordelingen op Feedback Company

ENGIE

ENGIE is een Franse multinational. ENGIE is sinds april 2015 de nieuwe naam voor GDF Suez (Grootzakelijke markt). Op de MKB markt was ENGIE eerder bekend als Electrabel, maar sinds 1 januari 2016 is ook deze naam veranderd in ENGIE. 

 

 

 

Engie Zakelijke energie

 

 

Meer over ENGIE

ENGIE is het grootste nutsbedrijf ter wereld dat zich richt op positieve energie. De positieve energie waar ze op doelen heeft niet alleen te maken met nieuwe energiemogelijkheden waar ze aan werken, maar heeft ook betrekking op hun optimistische mentaliteit. Zij willen graag energie leveren die goed is voor het milieu en voor de klant. Ze richten zich onder andere op scherpe tarieven, goede informatievoorziening en uitstekende service.
 

Tarieven ENGIE zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die ENGIE zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket ENGIE energie zakelijk

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die ENGIE levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 59,7%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 30,5%
  Zon 4,6%
  Water 4,7%
  Biomassa 0,5%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 226,7
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op dit stroometiket geeft de gegevens van 2023 weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket met de gegevens van het voorgaande jaar. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

ENGIE contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.

Uw contract bij ENGIE kunt u telefonisch opzeggen: 088 444 66 50

Opzegtermijnen ENGIE
Grootzakelijk: geen
Kleinzakelijk: 30 dagen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van ENGIE vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van ENGIE? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

ENGIE energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.