Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

Clean Energy

Clean Energy levert 100% groene stroom en zet zich in voor een groener en schoner Nederland. Met verschillende klimaatvriendelijke initiatieven, zoals De Clean Energy Boomplantdag, een samenwerkingen met The Forest Project en BuyWorld werken zij aan de wereld van morgen. 

 

Clean Energy

 

Meer over Clean Energy

Clean Energy ziet het klimaatprobleem als een globaal probleem dat niet bij onze eigen landsgrenzen stopt. In Nederland is ongeveer 18% van de opgewekte stroom duurzaam. Dit is niet genoeg om alle bedrijven en huishoudens in Nederland van groene stroom te voorzien. Daarom kijkt Clean Energy over de grenzen heen en levert zon- en wind energie uit verschillende Europese landen.
 

Tarieven Clean Energy zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die Clean Energy zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket Clean Energy

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die Clean Energy levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 94,3%
  Zon 5,7%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 0,00
   Kernafval (g/kWh) 0,00


De informatie op dit stroometiket geeft de gegevens van 2023 weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket met de gegevens van het voorgaande jaar. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Clean Energy contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.


Uw contract bij Clean Energy kunt u opzeggen 
via e-mail:
service@cleanenergy.nl
Vermeld in uw mail uw klantnummer, EAN-code(s), reden van opzegging en de gewenste einddatum.

of schriftelijk:
Clean Energy B.V., Stravangerweg 16, 9723 JC, Groningen


Opzegtermijn Clean Energy

Kleinzakelijk: 30 dagen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van Clean Energy vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van Clean Energy? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

anita ten wolde zzp mkb energiespecialistAnita ten Wolde
ZZP & MKB energiespecialist

Clean Energy energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.