Joost Minder.nl
8.9
2065 beoordelingen op Feedback Company

Pure Energie

Pure Energie verkoopt alleen stroom die zij zelf hebben opgewekt. Deze stroom wordt door de Consumentenbond als enige beoordeeld met een 10 voor duurzaamheid. 

 

Pure Energie

 

Meer over Pure Energie

Pure Energie begon in 1995 me de ontwikkeling van windenergie. Sindsdien hebben zij 175 windmolens in Nederland gebouwd en zijn zij ook zonne-energieprojecten gaan ontwikkelen. Alle geleverde stroom is zelf opgewekt door Pure Energie, waarvan 98% door windmolens en 2% door zonnepanelen.
 

Groenste leverancier volgens de Consumentenbond

Jaarlijks doet de Consumentenbond, samen met Natuur&Milieu en Wise, onderzoek naar hoe groen de Nederlandse zakelijke energieleveranciers zijn. De stroom van Pure Energie scoort vier jaar op rij de hoogste score (10) op het gebied van duurzaamheid. 
 

Tarieven Pure Energie zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze vergelijker voor zakelijke energie in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die Pure Energie zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket Pure Energie

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die Pure Energie levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 0,00%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 98%
  Zon 2%
  Water 0,00%
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 0
   Kernafval (g/kWh) 0


De informatie op het stroometiket geeft de gegevens van het vorige jaar weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van Pure Energie vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 
Vragen over de zakelijke energiecontracten van Pure Energie? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

Pure Energie energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.