Joost Minder.nl
8.9
2065 beoordelingen op Feedback Company

Gulf Gas + Power

Gulf Gas + Power werd opgericht in 2017 en heeft als missie om klanten maximaal te laten inspelen op de zakelijke kansen die de energietransitie biedt. Dit willen zij bereiken door flexibele, innovatieve en pro-actieve oplossingen met real-time toegang tot de nationale en internationale energiemarkten.

Gulf Power + Gas

Meer over Gulf Gas + Power

Gulf Gas + Power komt voort uit het mondiale bedrijf Gulf, producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Ze noemen zichzelf daarom ook wel de '116 jarige start-up'. 
 

Vast, Vast+ of een dynamisch zakelijk energiecontract

Als zakelijke energieleverancier biedt Gulf Gas + Power contracten die inspelen op de actuele energiemarkt en waarmee u tegelijkertijd volledig ontzorgd wordt. Naast het vaste contract, waarmee u verzekerd bent van een vaste prijs voor energie tijdens de looptijd van uw contract, is er ook keuze voor een Vast+ of een dynamisch contract.

Energie via klikprijs: het Vast+ contract

Met een Vast+ contract bepaalt u zelf de inkoopstrategie van uw zakelijke energie. U voert fixaties uit door zelf in te kopen op de handelsmarkt. Binnen uw inkoopstrategie heeft u de mogelijkheid om volumes in te kopen tegen jaar-, kwartaal- en maandprijzen. Heeft u voor het begin van de leveringsperiode uw volledige volume nog niet vast geklikt dan bestaat de mogelijkheid dat Gulf Gas + Power het resterende volume tegen de maandgemiddelde EPEX-spot-prijzen voor u koopt.

Stroometiket Gulf Gas + Power

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die Gulf Gas + Power levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 86%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 13%
  Zon 1%
  Water 0,00
  Biomassa 0,00%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 0,00
   Kernafval (g/kWh) 0,00086


De informatie op het stroometiket geeft de gegevens van het vorige jaar weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

 

Tarieven Gulf Gas + Power zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die Gulf Gas + Power zakelijke klanten biedt. 

Het beste energiecontract voor u?

Het zakelijk aanbod van Gulf Power + Gas vergelijkt u via onze energievergelijker eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de zakelijke energiecontracten van Gulf Gas + Power? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist
Anita - Energie-expertAnita ten Wolde 
ZZP & MKB energiespecialist

Gulf Gas + Power energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2065 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.