Zakelijke energie van Essent 

Essent levert stroom en gas aan zowel particulieren als aan ondernemers en bedrijven (ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten). Op deze pagina vindt u meer informatie over energieleverancier Essent.        

Essent zakelijke energieleverancier

Meer over Essent

Essent is een van de grootste energieleveranciers van Nederland en actief sinds 1999. Het bedrijf biedt niet alleen energie aan op de Nederlandse, maar ook op de Belgische markt. Het hoofdkantoor van Essent is gevestigd in Den Bosch. Essent is tevens eigenaar van energiedirect.nl.

Sinds 2016 is Essent onderdeel van innogy SE, een groot Europees energiebedrijf dat investeert in duurzame energie. Innogy SE wil marktleider worden op het gebied van duurzame en moderne energiediensten.   

Duurzaamheid en Essent

Essent is een digitaal energiebedrijf en helpt haar klanten efficiënt om te gaan met energie door middel van slimme, digitale en duurzame diensten en producten. Essent adviseert bedrijven hoe zij energie kunnen besparen, biedt energiebesparingsoplossingen aan en handige tools om inzicht te krijgen in het zakelijke energieverbruik. Het uiteindelijke doel is om een positief effect te creëren voor haar klanten, het milieu en de maatschappij. 

Een voorbeeld van een duurzaam product dat Essent aanbiedt is DubbelGroen. Dit is een zakelijk energiecontract met groen gas, gemaakt van biogas, en stroom van windmolens.      

Minder.nl: voor minder geld en met minder moeite het scherpst geprijsde energiecontract vinden

Vergelijk eenvoudig en snel online de zakelijke aanbiedingen van Essent en andere energieleveranciers. Ervaar zelf het voordeel van Minder.nl, want zakelijke energie vergelijken loont altijd!


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie Essent

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van Essent.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.