Zakelijke energie van Essent 

Essent levert stroom en gas aan zowel particulieren als aan ondernemers en bedrijven (ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten). Op deze pagina vindt u meer informatie over energieleverancier Essent.        

Essent zakelijke energie

Meer over Essent

Essent is een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Het bedrijf is niet alleen actief op de Nederlandse, maar ook op de Belgische markt. Essent is in 1999 ontstaan door een fusie tussen PNEM/MEGA en EDON. In 2005 is Nutsbedrijven Maastricht opgegaan in Essent. Het hoofdkantoor van Essent is gevestigd in Den Bosch. Sinds 2009 is energieleverancier Essent onderdeel van het Duitse bedrijf RWE. Essent is daarnaast eigenaar van energiedirect.nl.

Hoewel Essent zich inzet voor duurzame energie, vindt het bedrijf dat ze tegelijkertijd ook realistisch moeten blijven. Mensen moeten van energie worden voorzien en de energieprijzen moeten schappelijk blijven. Het opwekken van duurzame energie is duurder dan het opwekken van traditionele energie en bovendien is duurzame energie niet altijd voorradig. Om deze reden vindt Essent dat het bereiken van duurzame energievoorziening alleen geleidelijk kan gebeuren. Zij kiezen daarom voor een brede energiemix om deze energietransitie te bewerkstelligen. 

Minder.nl: voor minder geld en met minder moeite het scherpst geprijsde energiecontract vinden

Wij tonen op dit moment helaas nog geen aanbiedingen van Essent op onze website. Wel kunt u eenvoudig en snel de aanbiedingen van andere energieleveranciers waar wij mee samenwerken vergelijken met het aanbod dat u van Essent heeft gekregen. Ervaar zelf het voordeel van Minder.nl, want zakelijke energie vergelijken loont altijd!

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie Essent

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van Essent.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.