Zakelijke energie van Greenchoice 

Interesse in Greenchoice als uw zakelijke energieleverancier? Op deze pagina vindt u als MKB’er of grootzakelijke klant meer informatie over Greenchoice.    

Zakelijke energie van Greenchoice

Over Greenchoice

Greenchoice is een Nederlands (Rotterdam) energiebedrijf dat is opgericht in 2001. In tegenstelling tot veel andere energieleveranciers levert Greenchoice uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Dit laatste houdt in dat Greenchoice het gasverbruik van haar klanten compenseert door onder andere nieuw bos aan te planten. Op dit moment komt 70 procent van de energie die Greenchoice levert uit Nederland. Zij streven er echter naar om in 2020 volledig Nederlandse energie te leveren. Greenchoice droomt ervan dat iedere Nederlander baas wordt over zijn of haar eigen energie door zelf energie op te wekken en slim om te gaan met het verbruik ervan. Ze werken er dan ook hard aan om dit te realiseren.

Vind het geschikte zakelijke energiecontract via Minder.nl

Wilt u graag duurzame energie van Greenchoice afnemen? Bekijk en vergelijk dan hun zakelijke energietarieven en aanbiedingen met die van andere energieleveranciers op Minder.nl. Komt u er niet helemaal uit? Onze klantenservicemedewerkers helpen u heel graag verder. Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 uur en 22.00 uur te bereiken op 020 - 29 00 900. In het weekend kunt u ons bereiken tussen 09.00 uur en 18.00 uur. 


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie Greenchoice

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van Greenchoice. 

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.