Zakelijke energie van ENGIE 

Wilt u meer weten over de zakelijke energie van ENGIE? Bekijk dan deze pagina. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.
 

     Engie zakelijk

Kies voor positieve energie van ENGIE

ENGIE is een Franse multinational. ENGIE is sinds april 2015 de nieuwe naam voor GDF Suez (grootzakelijke markt). In de MKB markt was ENGIE eerder bekend als Electrabel, maar sinds 1 januari 2016 is ook deze naam veranderd in ENGIE. ENGIE is het grootste nutsbedrijf ter wereld dat zich richt op positieve energie. De positieve energie waar ze op doelen heeft niet alleen te maken met nieuwe energiemogelijkheden waar ze aan werken, maar heeft ook betrekking op hun optimistische mentaliteit. Zij willen graag energie leveren die goed is voor het milieu en voor de klant. Ze richten zich onder andere op scherpe tarieven, goede informatievoorziening en uitstekende service.


“De energie van vandaag kennen we nu wel. Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al beschikbaar voor u. Energie die mooi is voor de wereld en voor u.”

Vind het zakelijke energiecontract dat bij uw wensen en behoeften past via Minder.nl

Klant worden van ENGIE? Dat kan via Minder.nl! Op Minder.nl is zakelijke energie vergelijken overzichtelijk en overstappen simpel en snel geregeld. Als zakelijke klant kunt u bij ENGIE kiezen voor een vaste energieprijs voor 1, 2  of 3 jaar. Met dit contract heeft u zekerheid over de kosten van uw gas en elektriciteit. Liever wat meer behoefte aan flexibiliteit? Dan is dat bij ENGIE ook een optie. 

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie ENGIE

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van ENGIE.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.