Joost Minder.nl
8.9
2126 beoordelingen op Feedback Company

Klikprijs

In de Grootzakelijke energiemarkt zijn er drie typen energiecontracten: op basis van een klikprijs, een vaste, of dynamische prijs. Kleinzakelijke energieverbruikers hebben de keuze tussen een vast, variabel of dynamisch contract. 

Profiteren van dalende prijzen 

Energietarieven bewegen het hele jaar door. Door middel van een contract met een klikprijs kunt u profiteren van dalingen in de energieprijzen. Via de klikprijs koopt u op meerdere momenten gedurende het jaar energie in. Hierdoor spreidt u het risico, want u legt niet alles op één moment vast. 

De beste inkoopmomenten

Wij houden de energiemarkt nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen wij u goed informeren over hoe de energiemarkt zich beweegt en wat de beste inkoopmomenten zijn. In onze tweewekelijkse marktupdate houden wij u op de hoogte van de stand van zaken op de energiemarkt. Wilt u deze iedere twee weken in uw mailbox ontvangen? Stuur ons dan een mail.

Geschikt voor uw bedrijf?

Weet u niet zeker of een energiecontract met klikprijs iets voor uw bedrijf is? Onze Grootzakelijke energiespecialisten adviseren u graag over de voor- en nadelen. Ook gedurende de looptijd van uw energiecontract kijken we graag met u mee bij de gespreide inkoop van uw energie. 

Vragen?
Neem vrijblijvend contract met ons op.


 

 

Sebastian Urban grootzakelijk energiespecialist

Sebastian Urban 
Grootzakelijke energiespecialist

 

Start uw chat

Bel ons op 020 - 2900 908

E-mail naar info@minder.nl

 

Vind het beste energiecontract voor uw bedrijf:

Start hier met uw vergelijking

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.