Joost Minder.nl
8.9
2126 beoordelingen op Feedback Company

Spoedaanvraag zakelijke energie: snel en efficiënt geregeld

Heeft u met spoed een energieaansluiting nodig? Dan kunt u een spoedaanvraag bij ons indienen. Het beste kunt u direct contact met ons opnemen. Onze energie-experts zetten vervolgens alles in gang om u als ondernemer in een mum van tijd aan een nieuw zakelijk energiecontract te helpen. Uiteraard tegen de scherpste prijs.

Vergelijk & bespaar

Naar het aanbod

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Start direct uw spoedaanvraag energie

Bel vrijblijvend met onze zakelijke energiespecialisten voor het scherpste spoedaanbod.

Anita - Energie-expertSaskia Huidink ZZP en MKB energiespecialist


Carel Bleijenberg
Grootzakelijk energiespecialist

Hoe werkt een spoedaanvraag voor zakelijke energie?

Het proces om een spoedaanvraag voor zakelijke energie af te sluiten, is vaak directer en sneller dan reguliere aanvragen. Wanneer u een spoedaanvraag bij ons indient, behandelen we deze met urgentie via onze spoedprocedure. Energieleveranciers zijn vaak goed voorbereid op dergelijke spoedaanvragen, en voorzien in procedures om de overgang van de energievoorziening zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.


Een spoedaanvraag werkt via een paar eenvoudige stappen:

  • Neem contact met ons op via chat, mail, telefoon, of het contactformulier. 
  • Wij verzorgen kostenloos de onderhandelingen met energieleveranciers die spoedaanvragen accepteren voor u. 
  • U maakt een keuze voor het aanbod dat het beste bij u past.
  • Wij geven uw keuze door aan de leverancier. 
  • Binnen enkele dagen krijgt u energie geleverd.

     

Spoedaanvraag zakelijke energie afsluiten

Onze medewerkers geven u graag passend advies. We zorgen ervoor dat:

  • We het aanbod van meerdere energieleveranciers vergelijken zodat u ook in tijden van spoed een voordelig aanbod krijgt. 
  • U volledig ontzorgd wordt en alleen nog maar een keuze voor een aanbieder hoeft te maken.


Is uw spoedaanvraag voor een nieuwe aansluiting? Neem dan, nadat u met spoed via de spoedaanvraag een contract heeft afgesloten bij een leverancier, contact op met de netbeheerder om de voorzieningen aan te sluiten.

 

Spoedaanvraag voor energie

Spoedaanvraag voor ZZP, MKB en Grootzakelijke energie

ZZP en MKB energie spoedaanvraag

Een spoedaanvraag regelen we voor iedere ondernemer. In situaties waarin kleine of middelgrote bedrijven met spoed toegang tot energie nodig hebben, zoals bij verhuizingen of onverwachte onderbrekingen in de energievoorziening, kan dit via een spoedaanvraag ZZP en MKB energie snel geregeld zijn. Doorgaans krijgen Kleinzakelijke verbruikers binnen een dag energie geleverd na een spoedaanvraag.

Spoedaanvraag ZZP/MKB

Grootzakelijke energie spoedaanvraag

Zeker ook voor grote ondernemingen kan een spoedaanvraag grootzakelijke energie van vitaal belang zijn. Bij Grootzakelijke energieverbruikers is de spoedaanvraag binnen vijf dagen geregeld.

Spoedaanvraag Grootzakelijk

Spoedaanvraag verhuizing

Wanneer een bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie, is tijdige toegang tot energie belangrijk. Het succes van de verhuizing hangt voor een groot deel af van de naadloze overgang van energievoorziening van de oude naar de nieuwe locatie. Een spoedaansluiting zakelijke energie tijdens een verhuizing kan ervoor zorgen dat de bedrijfsactiviteiten zonder onderbrekingen doorgaan.

Geen verhuizing, wel spoed

Soms is er geen sprake van een verhuizing, maar zijn er wel urgente energiebehoeften. Bedrijven kunnen in diverse situaties onverwacht zonder energie komen te zitten, bijvoorbeeld door storingen of overmacht. Via de spoedaanvraag voor energie zorgen we dat u weer snel aan de slag kunt.

Wat kost een spoedaanvraag zakelijke energie?

Een spoedaanvraag voor zakelijke energie is kosteloos. Aanvragen voor spoedsituaties worden namelijk gezien als een standaard aanvraag, ondanks het versnelde karakter van de dienst.

 

Wel of geen waarborgsom?

Soms vraagt de zakelijke energieleverancier om een waarborgsom bij een spoedaanvraag voor energie. Dit geldt voornamelijk voor kleinzakelijke aansluitingen en heeft te maken met bijvoorbeeld een betalingsachterstand bij de vorige energieleverancier. De leverancier wil hiermee voorkomen dat hij in de toekomst inkomsten misloopt. De ene leverancier is hier strenger in dan de andere leverancier. Ook dit kunnen wij voor u uitzoeken. Wilt u absoluut geen waarborgsom betalen, dan kunnen we nagaan of er een energieleverancier is bij wie u klant kan worden zonder het betalen van een borg.

Spoedaanvraag voor energie

Veelgestelde vragen over de spoedaanvraag zakelijke energie

1 Hoe duur is een spoedaanvraag energie?

Een spoedaanvraag voor zakelijke energie is kosteloos. Aanvragen voor spoedsituaties worden namelijk gezien als een standaard aanvraag, ondanks het versnelde karakter van de dienst.

2 Hoe werkt een spoedaanvraag grootzakelijke energie?

Een spoedaanvraag voor een grootzakelijke verbruiker werkt ongeveer hetzelfde als een spoedaanvraag voor een kleinzakelijke energieverbruiker. Echter duurt het voor grootzakelijke klanten enkele dagen langer om de energie geleverd te krijgen. Dit omdat de netbeheerder toestemming voor de aansluiting moet geven. Onze energiespecialisten kunnen u hier meer over vertellen.

3 Hoelang duurt aanvragen energie?

De duur verschilt per leverancier, maar spoedaanvragen pakken leveranciers in het algemeen binnen een veel kortere termijn op, in vergelijking met reguliere aanvragen. Vaak streeft men naar een oplossing binnen 24 uur, maar bij complexe situaties kan het wat langer duren.

4 Welke energieleverancier vraagt geen borg voor een spoedaanvraag?

Wel of geen borg, en ook de hoogte van de eventuele borg verschilt per leverancier. Onze energiespecialisten zoeken dit voor u uit en nemen deze eventuele kosten mee in het aanbod dat u van ze krijgt.