Joost Minder.nl
8.9
2126 beoordelingen op Feedback Company

Tarieven energie zakelijk

Vergelijk direct de actietarieven van alle zakelijke energieleveranciers en u ziet direct het beste aanbod voor u. Hier vindt u de beste tarieven voor uw energie zakelijk mét de Laagste Prijs Garantie.

Start hier met uw vergelijking

100% vrijblijvend

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Scherpste tarieven energie zakelijk

Als ondernemer vindt u het waarschijnlijk belangrijk om op kosten te besparen waar dit mogelijk is. Wilt u op simpele wijze besparen, maak dan eens een zakelijke energievergelijking. Hier vindt u namelijk de scherpste tarieven voor energie zakelijk. De reden is logisch. Doordat energieleveranciers in een vergelijker met elkaar concurreren, komen zij direct met hun scherpste aanbod. Immers, hoe hoger de zakelijke energieleverancier in de vergelijker staat, hoe meer nieuwe klanten zij aantrekken. Bovendien nemen wij als zakelijke energievergelijker veel werk uit handen van de energieleverancier waardoor zij kosten besparen. Dit ziet u terug in de scherpe tarieven. Wilt u een energiespecialist spreken over het scherpste aanbod voor u? Bel ons en een energiespecialist kijkt direct vrlijblijvend met u mee.   

Bel ons op 020 - 2900 900

Waarom alleen zakelijke tarieven gas en stroom?

Wij focussen ons op de zakelijke energiemarkt. Daarom vergelijkt u op onze website alleen de zakelijke tarieven voor gas en stroom. Wij willen het namelijk voor ondernemers op simpele wijze mogelijk maken om het scherpste energiecontract uit de markt te verkrijgen. Zowel voor ZZP en MKB als Grootzakelijk. Heeft u uw keuze laten vallen op een aanbod met voordelige zakelijke tarieven voor gas en stroom? Dan kunt u deze uiteraard direct aanvragen via onze website. Dit is geheel kosteloos en vergelijken is ook nog eens vrijblijvend. Bent u benieuwd naar het aanbod? Start dan direct uw vergelijking. 

 

Start uw vergelijking

Ontwikkeling energieprijzen zakelijke markt

De zakelijke energieprijzen ontwikkelen zich voortdurend. Ze kunnen van dag tot dag verschillen. De energieprijzen zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het weer, de hoogte van de olieprijs, de prijs die industrieën betalen voor de uitstoot van CO2 en ook wereldwijde gebeurtenissen. Stel dat er in de buurt van een olieplatform een orkaan huishoudt waardoor er minder olie geproduceerd kan worden, dan stijgt de olieprijs en daarmee ook de energieprijs.

Kortom, het liefst sluit u uw energiecontract af op een moment dat de energieprijzen op de zakelijke markt gunstig staan. Daarvoor is het handig om de ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten te houden. Dit vraagt wel tijd en aandacht van u als ondernemer. Dus heeft u het hiervoor te druk, schakel dan vrijblijvend onze energiespecialisten in. Zij leggen u de recente ontwikkelingen van de energieprijzen op de zakelijke markt graag uit zodat u een juiste keuze voor een contract kunt maken. 

Actuele tarieven zakelijke energie

In onze zakelijke energievergelijker ziet u altijd de actuele tarieven zakelijke energie. Het aanbod in de vergelijker kunt u direct zelf online aanvragen. Bij sommige aanbiedingen ontvangt u een hoge cashback. Let hier dus op indien u dit belangrijk vindt. Onthoud: het scherpste aanbod voor uw bedrijfssituatie staat altijd op nummer 1 in de vergelijker.  

Start uw vergelijking

Energieprijs zakelijk – waar u zelf invloed op heeft

De energieprijs zakelijk bestaat uit drie onderdelen:

  1. De netbeheerkosten
    Deze betaalt u aan de netbeheerder voor onder andere de transport van uw energie over het energienet en de onderhoud aan het energienet.

  2. De overheidsheffingen
    De overheid brengt twee soorten belasting in rekening over iedere kWh stroom en m3 gas die u verbruikt. Dit zijn de energiebelasting en de Opslag Duurzame Energie (ODE). De heffingen betaalt u via de energieleverancier aan de overheid.

  3. De leveringskosten
    Dit zijn de kosten die u aan uw energieleverancier betaalt voor de afname en de levering van uw energie.

De vraag is nu op welk onderdeel van de energieprijs zakelijk u zelf invloed heeft. Het antwoord is simpel: dit zijn de leveringskosten. U mag namelijk zelf kiezen bij welke zakelijke energieleverancier in Nederland u uw energie afneemt. Uw keuzevrijheid zorgt ervoor dat u energie kunt vergelijken en voor het scherpste aanbod kunt kiezen. Dit geldt voor energie voor zpp, energie voor mkb en voor grootzakelijke energie.

De netbeheerkosten en de overheidsheffingen zijn vaststaande kosten. Deze kosten blijven dus altijd gelijk, ongeacht bij welke energieleverancier u stroom en gas afneemt. Het zijn dus de leveringskosten waarmee u kunt besparen op uw energieprijs zakelijk.    

Vergelijk zakelijke tarieven energie 

Heeft u op dit moment een voordelig energiecontract of bent u bij een andere leverancier goedkoper uit? Vergelijk zakelijke tarieven energie en kom hier op simpele wijze achter. Het is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt zelf zakelijke energietarieven vergelijken, maar onze energiespecialisten staan ook voor u klaar.

 

Telefoonnummer 020 – 29 00 900
E-mail info@minder.nl 
Stel uw vraag via de chat

Anita -Zakelijk Energiespecialist

Anita - Zakelijk Energiespecialist Minder.nl