Energie zakelijk: eenvoudig en snel geregeld via Minder.nl

Als ondernemer weet u als geen ander hoe tijdrovend en ingewikkeld het kan zijn om zakelijke energie te vergelijken. Tijd die u waarschijnlijk graag aan andere zaken wilt besteden. Minder.nl maakt het vergelijken van zakelijke energie inzichtelijk, transparant en eenvoudig. Doe vandaag nog een vergelijking. 

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Zakelijke energie die bij u past

Als ZZP’er heeft u misschien wel een kantoor aan huis, of u runt als ondernemer wellicht een restaurant of u bent winkeleigenaar. Het ene bedrijf is het andere niet, zo kan ook het energieverbruik aanzienlijk verschillen van branche tot branche. Om u te helpen bepalen welk contract het beste bij u past, hebben wij het gemiddelde energieverbruik voor enkele bedrijfssituaties op een rijtje gezet. Naast het gemiddelde energieverbruik is het ook goed te weten of u een kleinzakelijke of grootzakelijke energieklant bent. Wanneer u deze informatie op een rijtje heeft, kunt u heel makkelijk via Minder.nl het energiecontract vinden dat het beste bij uw zakelijke situatie past.

Energie zakelijk

Energieleveranciers

In onze vergelijker vindt u aanbiedingen van diverse grote en kleine energieleveranciers zoals Nuon, Eneco, Greenchoice, De Groene Stroomfabriek en De Vrije Energie Producent (DVEP). Dus of u nu de voorkeur heeft voor een bekende multinational, een nieuwe speler op de markt, 100% groene stroom wilt afnemen of kiest voor grijze stroom, op Minder.nl vindt u wat u zoekt.

Goedkoper dan energiecollectieven

U heeft vast weleens een energiecollectief overwogen omdat dit heel aantrekkelijk klonk, of omdat u collega-ondernemers kent die er ook gebruik van maken. Maar wist u dat u via Minder.nl in de meeste gevallen goedkoper uit bent met uw zakelijke energiecontract dan wanneer u kiest voor een collectief? En dat zonder extra kosten, gedoe of moeite. Bij ons bent u over het algemeen ook goedkoper uit dan wanneer u direct een contract bij een energieleverancier afsluit, omdat wij de beste deal voor u onderhandelen.

Reminder service 

Service staat bij ons op nummer 1. Wij doen er alles aan om de best passende energiedeal voor u te vinden, of u nou een ZZP’er, MKB’er of grootzakelijke klant bent. Daarnaast nemen we contact met u op wanneer uw energiecontract bijna afloopt, zodat u zich op tijd kunt oriënteren op een eventuele nieuwe energieleverancier. Heeft u vragen, hulp of advies nodig, dan staan wij voor u klaar. U kunt ons ook ’s avonds en in het weekend bereiken, telefonisch of per mail.