Wat is de goedkoopste energieleverancier zakelijk?

Wat de goedkoopste energieleverancier zakelijk is hangt af van een aantal factoren:

  1. Het totale energieverbruik van uw bedrijf
  2. Op welke manier u het zakelijke energiecontract afsluit

Bij een hoog energieverbruik is een energieleverancier met lage energietarieven per kWh en m3 interessant. Een zakelijke energieleverancier met lage vaste kosten is juist weer interessant voor bedrijven met een laag energieverbruik. Daarnaast is de goedkoopste zakelijke energieleverancier doorgaans te vinden via een online energievergelijker omdat leveranciers hun actietarieven alleen via deze platforms aanbieden. Direct vergelijken wie de goedkoopste energieleverancier voor uw bedrijfssituatie is? Gan dan naar onze zakelijke energievergelijker. 


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk


Tijdig een nieuw energiecontract bij de goedkoopste energieleverancier zakelijk afsluiten

Zakelijke energieleveranciers hebben niet één energiecontract, maar bieden er veel meer aan. Dus wanneer uw huidige energiecontract voor bepaalde tijd eindigt en u zorgt er niet voor dat u op tijd een nieuwe afsluit, belandt u automatisch in een energiecontract met hogere, variabele energietarieven. Dus wilt u als bedrijf de goedkoopste zakelijke energieleverancier contracteren, is het belangrijk om tijdig een nieuw contract af te sluiten. Minder.nl heeft daarom de contractwekker geïntroduceerd voor alle klanten: deze houdt u automatisch en tijdig op de hoogte wanneer uw zakelijke energiecontract afloopt.

Echt goedkoop uit via een zakelijke energievergelijker

Zakelijke energieleveranciers bieden hun actietarieven alleen aan via een online energievergelijker. Op zo een platform is namelijk veel concurrentie en voor bedrijven is het eenvoudig om de verschillende energiecontracten met elkaar te vergelijken. Al het aanbod met zakelijke energietarieven wordt overzichtelijk weergegeven waarmee het keuzeproces wordt vereenvoudigd. Meestal is rechtstreeks bij de energieleverancier een contract afsluiten niet voordeliger, omdat u in dit geval minder de mogelijkheid hebt het diverse aanbod op de energiemarkt te vergelijken.

Wat is de goedkoopste energieleverancier zakelijk


Ook mkb-energiecollectieven blijken vaak niet het goedkoopste aanbod te hebben. Meestal bevat het aanbod resellertarieven die tot wel dertig procent hoger liggen dan de actietarieven van zakelijke energieleveranciers. Lees ook ons blog: MKB-energiecollectieven – gebundelde krachten zorgen niet voor lagere tarieven.

Direct de goedkoopste energieleverancier zakelijk vinden

Op Minder.nl vergelijkt u binnen twee minuten het aanbod van zakelijke energieleveranciers. ziet u een aantrekkelijk aanbod dan kunt u deze direct afsluiten. Ga naar onze MKB energievergelijker of grootzakelijke energievergelijker. Heeft u vragen over een zakelijk energiecontract? Onze klantenservice helpt u graag. 

 Bel ons op 020 - 29 00 900