EnergieMeetbedrijf2020

Energiemeetbedrijf2020 is een erkend meetbedrijf. Het verzorgt bij grootzakelijke energieverbruikers de meetdiensten. EnergiemeetBedrijf2020 is een zelfstandig werkend meetbedrijf dat gevestigd is in Bleiswijk, Zuid-Holland. 

Meetdiensten EnergieMeetBedrijf2020

Het EnergieMeetBedrijf2020 wil bedrijven bewust maken van hun zakelijke energieverbruik zodat zij investeren in energiebesparende maatregelen. Dit realiseert het meetbedrijf mede door het aanbieden van meetdiensten. De volgende verantwoordelijkheden vallen hieronder:

  • Het installeren van tussenmeters en hoofdmeters
  • Het meten van het zakelijke energieverbruik
  • Het doorgeven van het gemeten verbruik aan de juiste partijen
  • Inzicht geven in het zakelijke energieverbruik via een portal 

Duurzaam ondernemen met EnergieMeetBedrijf2020

Voor EnergieMeetBedrijf2020 staat voorop dat zij van toegevoegde waarde willen zijn. Zeker op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit doen zij door bedrijven inzicht te geven in hun energieverbruik. Energiemeetbedrijf2020 is er namelijk van overtuigd dat bedrijven duurzaam ondernemen op het moment dat zij een goed beeld hebben van de energiestromen binnen hun bedrijf.

Scherpe tarieven voor uw meetdiensten

U kunt als grootverbruiker van zakelijke energie flink besparen op de kosten voor uw meetdiensten. U bent namelijk vrij in uw keuze voor een meetbedrijf. Bovendien betaalt u via Minder.nl scherp onderhandelde tarieven bij uw huidige meetbedrijf of bij een ander meetbedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk hoeveel u bespaart op de meetdiensten.

Bel ons op 020 - 29 00 900 en we gaan direct voor u aan de slag.

Bespaar op uw meetdiensten >>