Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

Goedkoopste energieleverancier zakelijk

Wie de goedkoopste zakelijke energieleverancier is voor uw bedrijf is afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Start daarom nu uw vergelijking met uw postcode, huisnummer en energieverbruik en kom er achter wat voor u de goedkoopste zakelijke energieleverancier is.  

Start hier met uw vergelijking

Start vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

4 belangrijke tips voor de goedkoopste zakelijke energie

1. Zo vindt u de goedkoopste zakelijke tarieven energie

Voor de goedkoopste zakelijke tarieven energie hoeft u weinig moeite te doen. Het is een kwestie van online het aanbod van energieleveranciers vergelijken en een keuze maken. De reden waarom u dit het beste via een online vergelijker kan doen is simpel: hier vindt u actietarieven voor goedkope stroom en gas zakelijk. Bovendien ziet u in een oogopslag welke van de zakelijke energie aanbiedingen voor uw situatie de voordeligste is. Neemt u de moeite om uw zakelijk energiecontract onder de loep te nemen dan bent u dus al goed op weg naar een hoge besparing. Veel ondernemers nemen er helaas niet de tijd voor. Terwijl het zakelijk energiecontract tegenwoordig in een mum van tijd geregeld is. Bent u benieuwd of uw zakelijke energie goedkoper kan? Start dan direct met uw vergelijking 

2. Moet u altijd overstappen voor de goedkoopste zakelijke energieleverancier?

Overstappen om bij de goedkoopste zakelijke energieleverancier klant te worden is niet altijd nodig. Verlengen bij uw huidige energieleverancier is ook mogelijk. Wie voor uw bedrijf de goedkoopste zakelijke energieleverancier is, hangt namelijk af van de leveringstarieven die u gaat betalen. Zorg in ieder geval dat u zich voldoende oriënteert om te voorkomen dat u onnodig teveel betaalt. Sommige zakelijke energieleveranciers willen u graag behouden middels een scherp verlengingsaanbod. Maar dit is niet standaard de voordeligste keuze voor uw situatie. Check daarom altijd nog het aanbod op een online energievergelijker. Mogelijk zit daar een nóg scherper aanbod tussen met de goedkoopste zakelijke tarieven energie én een welkomstkorting. Met die korting geeft een energieleverancier u graag een warm welkom!   

3. Oriënteert u zich ruim van tevoren voor de goedkoopste zakelijke energie

Bij kleinzakelijke energie, dus voor ZZP en MKB, geldt altijd een opzegtermijn van een maand. Dus vraag minstens een maand van tevoren een nieuw contract aan indien u te allen tijde goedkope stroom en gas zakelijk wilt. Daardoor sluit de start van uw nieuwe energiecontract exact aan op de einddatum van uw huidige energiecontract. Vervolgens zegt uw nieuwe energieleverancier uw contract bij uw huidige leverancier op. U hoeft hier dus niets voor te doen. Maar let op: is een verhuizing aanleiding om de tarieven voor goedkope energie zakelijk te vergelijken, zeg dan zelf uw huidige contract op bij uw energieleverancier.      

4. Blijf nooit hangen bij uw zakelijke energieleverancier

Bij welke energieleverancier u ook klant wordt, feit is dat u nooit een zogenaamde ‘slapende klant’ moet worden. Een slapende klant is iemand die ooit een contract heeft afgesloten bij een zakelijke energieleverancier en na het verstrijken van de einddatum geen nieuw contract is aangegaan. De reden is simpel: een energiebedrijf trekt nieuwe klanten aan middels aanbiedingen met scherpe energietarieven. Na de looptijd van uw contract gaat u automatisch over op de duurdere variabele energietarieven. Zorg daarom dat u altijd actie onderneemt als uw einddatum van uw zakelijk energiecontract in zicht is. Bovendien is actie ondernemen eenvoudig en snel gedaan. U maakt een online energievergelijking, maakt uw keuze voor een actiecontract en vraagt deze aan. Dit geldt zowel voor MKB energie als Grootzakelijk energie. Op die manier hoort u niet bij de slapende klanten en heeft u altijd de goedkoopste zakelijke energie!

 

Energiecollectief en rechtstreeks bij energieleverancier niet goedkoper

In de meeste gevallen bespaart u niet het meeste door rechtstreeks bij de energieleverancier of via een energiecollectief een zakelijk energiecontract af te sluiten. Een zakelijke energieleverancier biedt zijn actietarieven namelijk alleen aan via een online energievergelijker. Het is vaak niet mogelijk om deze rechtstreeks bij de energieleverancier af te sluiten.

Een energiecollectief is in veel gevallen eveneens niet het voordeligst, ook al klinkt dit wel zo. Een energiecollectief maakt namelijk vaak gebruik van zogenaamde 'resellertarieven' en die liggen tot wel 30 procent hoger dan de actietarieven die een energieleverancier aanbiedt via een online energievergelijker.

Waarom u de goedkoopste energieleverancier via een online vergelijker vindt

Een online energievergelijker maakt het voor bedrijven eenvoudig om de verschillende aanbiedingen van zakelijke energieleveranciers te vergelijken. Het is direct duidelijk welke leverancier voor het bedrijf het voordeligst is. Dus een energieleverancier moet wel scherpe energietarieven aanbieden om hoog in de vergelijker te komen en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Daarnaast neemt een online energievergelijker de kosten voor marketing en sales uit handen, dus voor energieleveranciers is het een goedkope manier om aan nieuwe klanten te komen.  

Het goedkoopste zakelijke energiecontract

Bent u op zoek naar een energiecontract bij de goedkoopste zakelijke energieleverancier? Via Minder.nl vergelijkt u binnen 2 minuten het aanbod van alle zakelijke energieleveranciers. Wij houden rekening met uw bedrijfssituatie en tonen direct het scherpste aanbod. 

Vragen over de beste zakelijke energie aanbiedingen? Stel ze gerust. 

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, 09:00 - 17:30 uur.  

 

Telefoonnummer 020 – 29 00 900
E-mail info@minder.nl 
Stel uw vraag via de chat

Anita -Zakelijk Energiespecialist

Anita - Zakelijk Energiespecialist Minder.nl