Nederlandse Energie Maatschappij zakelijk 

Op zoek naar een zakelijk energiecontract? Op deze pagina vindt u meer informatie over de zakelijke energie van de Nederlandse Energie Maatschappij. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.         

Zakelijke energie van NLE

NLE: zakelijke energie voor midden- en kleinbedrijf

De Nederlandse Energie Maatschappij is in 2005 opgericht door Pieter Schoen en Harald Swinkels. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam. NLE levert groene stroom en gas aan zowel particulieren als bedrijven. De zakelijke tak van de Nederlandse Energie Maatschappij is in 2012 opgericht en richt zich voornamelijk op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Het energiebedrijf wil de traditionele marktpartijen uitdagen met scherp geprijsde producten en diensten. Verder zet NLE zich ook in voor meer transparantie in de markt door onder andere het aanbieden van begrijpelijke energiecontracten. 

Vind eenvoudig en snel het zakelijke energiecontract dat bij u past via Minder.nl

Klant worden van de Nederlandse Energie Maatschappij? Op Minder.nl kunt u eenvoudig energie vergelijken voor bedrijven. Overstappen is simpel en snel geregeld. Komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 18.00 uur. 

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie Nederlandse Energie Maatschappij

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.