Enavi meetbedrijf

Enavi is een erkend meetbedrijf dat de meetdiensten verzorgt bij zakelijke grootverbruikers van energie. Het valt onder RENDO Holding waar ook netbeheerder RENDO onderdeel van is. Voorheen heette het meetbedrijf RENDO Beheer, maar per 1 oktober 2017 werd dit gewijzigd in Enavi vanwege de splitsingswet. Deze wet schrijft voor dat het netbeheer losgekoppeld moet zijn van de meetdiensten.

 

Bespaar op uw meetdiensten >>

 

Meetdiensten Enavi

Enavi biedt de meetdiensten aan bij bedrijven die vallen onder een verbruiker van grootzakelijk energie. Vanwege hun jarenlange ervaring op de energiemarkt verzorgen zij de meetdiensten vakkundig. Bij het verzorgen van de meetdiensten horen onder andere de volgende taken:

  • Het installeren van een meetinrichting op maat
  • Het meten van het gas- en elektriciteitsverbruik
  • Het doorgeven van de meetdata aan de relevante partijen
  • Preventief onderhoud aan de energiemeter
  • Het oplossen van storingen

Enavi Meetbedrijf

Het meetbedrijf Enavi is onderdeel van RENDO Holding. De algehele visie van dit moederbedrijf is om hun energiediensten efficiënt, veilig en duurzaam te verzorgen. Ze bieden een ondersteunende rol in de transitie naar duurzame energie, werken klantgericht en zorgen voor een kwalitatieve energievoorziening.  

Besparen op uw meetdiensten begint hier

Als grootzakelijke energieverbruiker kunt u zelf uw meetbedrijf kiezen. Daardoor is het mogelijk veel te besparen op de kosten voor de meetdiensten. Minder.nl heeft scherp onderhandelde meettarieven bij uw huidige en andere meetbedrijven waardoor u gemiddeld  € 1200,- minder betaalt voor uw meetdiensten. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op: 020 – 29 00 900. Of vraag een offerte aan