E.ON zakelijke energie 

Update

E.ON valt per 1 mei 2018 onder Eneco. Heeft u een zakelijk energiecontract bij E.ON dan ontvangt u vanaf deze datum energie van Eneco. Wel blijven de voorwaarden en tarieven van het E.ON contract gelden. 

 

Wilt u meer weten over E.ON en de zakelijke energie die zij aanbieden? Bekijk dan deze pagina. E.ON heeft naast energiecontracten voor consumenten ook energiecontracten voor ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten. Met Minder.nl wordt zakelijke energie vergelijken inzichtelijk en overstappen eenvoudiger.  

E.ON zakelijke energie online vergelijken

E.ON zakelijke energie voor ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten

E.ON is van oorsprong een Duits bedrijf dat is opgericht in 1941. Het is een van de grootste nutsbedrijven ter wereld, met sterke marktposities in de Europese gas- en elektriciteitsmarkt. Sinds 2000 is E.ON actief op de Nederlandse markt. Daarnaast is E.ON ook actief in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Rusland, Scandinavië en Spanje. E.ON Benelux heeft zo’n 900 mensen in dienst. Binnen de zakelijke sector onderscheidt E.ON zich graag door onder meer een goede dienstverlening, transparante nota’s en flexibele contracten.

E.ON: duurzame energie versus traditionele energieopwekking

E.ON investeert in duurzame energie. Ze blinken vooral uit in windenergie en staan daarmee aan de internationale top. Bij E.ON staan duurzame energie en traditionele manieren van energie opwekken niet lijnrecht tegenover elkaar. Ze vullen elkaar juist aan. Traditionele manieren van energie opwekken (o.a. gas- en kolencentrales) zijn volgens E.ON nodig om de overgang naar volledig duurzame energievoorziening mogelijk te maken.   

Met Minder.nl regelt u het beste zakelijke energiecontract

Overweegt u om E.ON als uw zakelijke energieleverancier te nemen? Vergelijk dan eenvoudig en snel hun aanbod op onze site en stap direct over, want voor uw energie wilt u vooral niet teveel betalen. 


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie E.ON

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van E.ON.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.