Kenter

Sinds 2016 bestaat het meetbedrijf Kenter waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Duiven. Kenter meet en monitort het energieverbruik van bedrijven zodat zij aan de wettelijke verplichting voldoen om energie te meten en te voldoen aan de juistheid van data.

Kenter meetbedrijf

Kenter Meetbedrijf was eerst onderdeel van netbeheerder Liander. Sinds de meetdiensten gescheiden dienen te zijn van het netbeheer is Kenter een zelfstandig onderdeel geworden binnen Alliander, het moederbedrijf. Kenter bestaat sinds 1 mei 2016.


Bespaar op uw meetdiensten >>


Kenter meetdiensten

Kenter heeft een vergunning om meetdiensten uit te voeren bij zakelijke energieverbruikers. Die vergunning houdt in dat Kenter als meetverantwoordelijke mag optreden. Onder de meetdiensten vallen onderstaande taken:

  • Plaatsen van elektriciteits- en gasmeters
  • Plaatsen van meetapparatuur
  • De energiemeters onderhouden en eventuele storingen verhelpen
  • Meten van het zakelijke energieverbruik
  • Inzicht geven in het energieverbruik van bedrijven

Visie van Meetbedrijf Kenter

Kenter vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een duurzame, betaalbare en betrouwbare energie. Dit doen zij onder andere door hun klanten te informeren over hun energieverbruik, efficiënt te werk te gaan en klanten te ondersteunen als zij willen overgaan naar duurzame energie. Met innovatieve oplossingen zorgt Kenter ervoor dat bedrijven bewust met hun energie omgaan.            

Besparen op de meetdiensten

Als grootzakelijk bedrijf kunt u meetdiensten afnemen bij een meetbedrijf naar keuze. Minder.nl heeft zowel bij uw huidige meetbedrijf als bij andere meetbedrijven scherpe tarieven onderhandeld, waardoor u gemiddeld € 1200,- bespaart op de kosten voor uw meetdiensten. Bent u benieuwd naar uw besparing? Neem vandaag nog contact met ons op we gaan direct voor u aan de slag. We zijn dagelijks te bereiken op 020 - 29 00 908.


Bespaar op uw meetdiensten >>