Joost Minder.nl
8.9
1983 beoordelingen op Feedback Company

Nuon zakelijke energie 

Nuon gaat voortaan verder onder de naam Vattenfall. Ga voor meer informatie naar de Vattenfall Zakelijk pagina > 

Bij veel mensen is deze leverancier nog steeds bekend onder de naam Nuon, omdat het jarenlang een van de grootste energieleveranciers van Nederland was. Zowel particulier als zakelijk. Dus als ZZP'er, MKB'er en Grootzakelijke energieverbruiker kunt u goed terecht bij Nuon (Vattenfall). 

Nuon opzeggen

Vergelijk direct de scherpste tarieven van Nuon zakelijk

Start hier met uw vergelijking

8.9
1983 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
1983 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Vragen over Nuon zakelijk? Stel ze aan onze energiespecialisten!

Neem vrijblijvend contact op: 

Anita
Saskia

Meer over Nuon Zakelijk

Nuon produceert en levert elektriciteit, gas en duurzame oplossingen voor ondernemend Nederland. Het bedrijf is in 1994 ontstaan door een fusie van PGEM, PEB Friesland, Zuid-Gelderse Nutsbedrijven en de Veluwse Nutsbedrijven. Later werd ook nog Energie Noord West ingelijfd. Nuon is in 2009 overgenomen door het Zweedse energieconcern Vattenfall. Nuon behoort tot de top 3 van de Nederlandse energiebedrijven. Het bedrijf heeft ongeveer 4400 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van Nuon is gevestigd in Amsterdam.

Energie van Nuon

Nuon bedient de consumenten- en de zakelijke markt en het energiebedrijf levert zowel groene als grijze stroom. Duurzaam produceren is een van de drie pijlers van hun strategie. Nuon zet zich dan ook in om de energievoorziening betrouwbaar, schoon en betaalbaar te houden. 

Waarom Nuon

 Betrouwbaar

 Betaalbaar

 Duurzaam

Uw zakelijk energiecontract bij Nuon opzeggen?

Op onze Nuon zakelijk opzegpagina vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wat is bijvoorbeeld de opzegtermijn van Nuon? Hoe kunt u een zakelijk energiecontract opzeggen? En wat zijn de contactgegevens van Nuon? Bekijk het op onze Nuon opzegpagina.