Nuon zakelijke energie 

Nuon gaat voortaan verder onder de naam Vattenfall. Ga naar de leverancierspagina over Vattenfall


Zoekt u een zakelijk energiecontract dan kunt u als ZZP’er, MKB’er of grootzakelijke klant terecht bij Nuon. Op deze pagina vindt u meer informatie over Nuon. Minder.nl is dé onafhankelijke zakelijke energievergelijker van Nederland. Wij maken het vergelijken van zakelijke energie inzichtelijk en helpen u graag met overstappen.       

Nuon zakelijke energie

Meer over Nuon

Nuon produceert en levert elektriciteit, gas en duurzame oplossingen voor ondernemend Nederland. Het bedrijf is in 1994 ontstaan door een fusie van PGEM, PEB Friesland, Zuid-Gelderse Nutsbedrijven en de Veluwse Nutsbedrijven. Later werd ook nog Energie Noord West ingelijfd. Nuon is in 2009 overgenomen door het Zweedse energieconcern Vattenfall. Nuon behoort tot de top 3 van de Nederlandse energiebedrijven. Het bedrijf heeft ongeveer 4400 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van Nuon is gevestigd in Amsterdam.

Energie van Nuon

Nuon bedient de consumenten- en de zakelijke markt en het energiebedrijf levert zowel groene als grijze stroom. Duurzaam produceren is een van de drie pijlers van hun strategie. Nuon zet zich dan ook in om de energievoorziening betrouwbaar, schoon en betaalbaar te houden. 

Minder.nl helpt u uw ideale zakelijke energiecontract te vinden

Overweegt u voor Nuon te kiezen als uw zakelijke energieleverancier? Bekijk en vergelijk dan hun actie-aanbiedingen met die van andere energieleveranciers op Minder.nl. 


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Op Minder.nl kunt u eenvoudig energie voor uw bedrijf vergelijken en het energiecontract afsluiten dat het best aansluit bij uw wensen. Bespaar ook op uw energiekosten en sluit vandaag nog een nieuw energiecontract af op Minder.nl

Opzeggen zakelijke energie Nuon

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van Nuon.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.