Ebatech meetbedrijf

Het meetbedrijf Ebatech is actief op de Nederlandse zakelijke markt en registreert voor bedrijven onder andere hun elektriciteits- en gasverbruik. Ebatech is een dochterbedrijf van Vattenfall (voorheen Nuon) en mag sinds 2008 als erkend meetbedrijf aan de slag. 

Meetdiensten Ebatech

Grootverbruikers van energie kunnen de meetdiensten bij Ebatech afnemen. Ze bedienen zowel het hogere als het lagere segment van de grootzakelijke energieverbruikers. Onder de meetdiensten van Ebatech vallen de volgende meetdiensten:

  • De plaatsing van gas- en elektriciteitsmeters
  • Het uitlezen van de meters
  • Het registreren van meetdata
  • Het doorgeven van de meetdata aan de netbeheerder
  • Het onderhouden van de energiemeters en eventuele storingen oplossen.

Bovendien is de meetdata voor ieder bedrijf online inzichtelijk zodat meer grip op het energieverbruik verkregen wordt.

Meetbedrijf Ebatech  

Ebatech is een betrokken meetbedrijf dat de behoeften van de klant voorop stelt. Betrouwbaarheid is een van hun speerpunten en dat uit Ebatech door de meetdiensten bij grootzakelijke bedrijven op juiste en volledige wijze uit te voeren. Ebatech heeft jarenlange ervaring als meetbedrijf op de energiemarkt waardoor vakkundig personeel de meetdiensten verzorgt. 

Het voordeligste tarief voor uw meetdiensten

Als grootverbruiker van energie mag u zelf kiezen bij welk meetbedrijf u de meetdiensten afneemt. Minder.nl heeft exclusieve actietarieven bij uw huidige meetbedrijf en andere meetbedrijven. Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op de meetdiensten? Neem direct contact met ons op via 020 - 29 00 900.

Bespaar op uw meetdiensten >>