Ealyze meetbedrijf

Als grootverbruiker van energie kunt u de meetdiensten bij meetbedrijf Ealyze afnemen. In april 2018 heeft Ealyze de meetdienstenvergunning van landelijke netbeheerder TenneT ontvangen. Sindsdien is het meetbedrijf actief als meetverantwoordelijke voor grootverbruikers.

Meetdiensten van Ealyze

Ealyze helpt een grootzakelijke energieverbruiker om goed inzicht te krijgen in het gas- en stroomverbruik. Of het nou om een enkele locatie gaat of om meerdere, voor iedere vestiging kan Ealyze de meetdiensten verzorgen.

De taken die onder de meetdiensten van Ealyze vallen zijn:

  • Het plaatsen van energiemeters
  • Het onderhouden van de meters en indien nodig het verhelpen van storingen
  • Het valideren van de meetgegevens
  • Het doorgeven van de meterstanden aan uw netbeheerder

Als klant van Ealyze krijgt u toegang tot een eigen online omgeving waarin u een goed overzicht heeft van het energieverbruik. Hiermee kunt u onder andere sluimerverbruik vaststellen en een plan maken om uw zakelijk energieverbruik terug te drinken. Zo bespaart u eenvoudig op de zakelijke energiekosten.

Over Ealyze

Ealyze wil het energieverbruik binnen de zakelijke markt helpen te verduurzamen en te verslimmen. Daarnaast vindt Ealyze het belangrijk dat bedrijven de meetdiensten tegen een scherp tarief kunnen afnemen.  

Besparen op uw meetdiensten

Bespaar eenvoudig op uw meetdiensten. Vraag een besparingscalculatie aan via Minder.nl en zie wat u in totaal bespaart op de meetdiensten voor ieder van uw gas- en elektriciteitsaansluitingen.

Bespaar op uw meetdiensten >>