Fudura meetbedrijf

Fudura is een meetbedrijf en onderdeel van netbeheerder Enexis. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Fudura richt zich op de grootzakelijke markt.

Fudura voor grootzakelijke klanten

Sinds 2012 biedt Fudura haar meetdiensten aan grootzakelijke energieverbruikers aan. Voorheen viel het meetbedrijf van Enexis onder Essent. In 2009 deed Essent echter vanwege de splitsingswet afstand van onder andere haar meetdiensten en van daaruit ontstond Fudura.

 
Bespaar op uw meetdiensten >>


Fudura meetdiensten

Fudura verzorgt de meetinstallaties bij bedrijven. Daarnaast meten en analyseren zij het energieverbruik van grootzakelijke klanten. Ook adviseert Fudura over energiebesparing bij bedrijven en plegen ze onderhoud aan de gas- en elektriciteitsmeters.

Missie van Fudura

Fudura wil ervoor zorgen dat het bedrijfsleven met ‘slimme’ producten op een eerlijke en efficiënte manier met energie omgaat. Fudura wil dit bereiken door inzichtelijk te maken wat een bedrijf aan energie verbruikt en vervolgens advies te geven over hoe een energiestroom het beste ingericht kan worden.   

Besparen op uw meetdiensten

Als grootzakelijk bedrijf bent u vrij in uw keuze bij welk meetbedrijf u de meetdiensten afneemt. Sinds de liberalisering van de metermarkt zijn er nog meer meetbedrijven bijgekomen. Door die marktwerking kunt u fors besparen op de kosten voor de meetdiensten.

Via Minder.nl betaalt u scherpe tarieven voor uw meetdiensten. Zowel bij uw huidige als andere meetbedrijven. We onderhandelen kosteloos voor u waardoor u al snel 25% bespaart op de meetdiensten. Hoeveel kunt u besparen? We sturen u graag een vrijblijvende offerte.  

 
Bespaar op uw meetdiensten >>