Zakelijke energie eenmanszaak: bespaar op de energiekosten

Ook bij een eenmanszaak kunt u een contract voor zakelijke energie afsluiten. Dit heeft op belastinggebied een aantal voordelen en bovendien kunt u gebruik maken van scherpe zakelijke energietarieven.

Voordeel zakelijke energie eenmanszaak

Wanneer u voor uw eenmanszaak een contract voor zakelijke energie afsluit, heeft u een aantal voordelen. Zo kunt u gebruik maken van scherpe zakelijke energietarieven. Doordat Minder.nl een online vergelijkingssite is en u bij ons een energiecontract kunt afsluiten zonder gebruik te maken van een tussenpersoon, bieden energieleveranciers lage actietarieven aan via ons platform.   

Als de KvK-inschrijving op uw huisadres staan, dan kunt u het zakelijke energiecontract ook gebruiken voor alle gas en stroom die u privé verbruikt. Het gedeelte van de energie die u zakelijk verbruikt, is aftrekbaar van de belasting. Hiervoor gelden een aantal voorwaarden, waaronder dat de werkruimte een eigen opgang dient te hebben en een eigen toilet. Vraag meer informatie hierover aan uw accountant.  

Voorwaarden bij zakelijke energie

Over het algemeen houden energieleveranciers bij een kleinzakelijk energiecontract dezelfde voorwaarden aan als bij een energiecontract voor consumenten. Wanneer u bijvoorbeeld niet op tijd uw zakelijke energiecontract opzegt, geldt in de meeste gevallen een opzegtermijn van een maand, dit is overeenkomstig met de voorwaarden van een energiecontract voor consumenten.   

Zakelijke energie voor uw eenmanszaak vergelijken

Wilt u het aanbod van zakelijke energiecontracten zien? Maak dan nu een online vergelijking en sluit direct het scherpste aanbod af.


Energie vergelijken MKB