Energietarieven zakelijk

Op Minder.nl vindt u de scherpste energietarieven zakelijk

Energie is één van de grootste kostenposten voor een bedrijf. Op Minder.nl kunt u gemakkelijk energietarieven vergelijken van zakelijke energieleveranciers. Vul uw gegevens in en binnen enkele momenten ziet u welk energiecontract het beste bij uw bedrijfssituatie past.

Energietarieven MKB/ZZP Energietarieven grootzakelijk


Hoe weet ik of ik een MKB/ZZP- of grootzakelijke energieklant ben?

U bent een MKB/ZZP-energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3x80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25). U bent een grootzakelijke energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Lees meer over de verschillen tussen MKB/ZZP en grootzakelijk.

Energietarieven zakelijk: klikprijs, variabele prijs of vaste prijs

In de grootzakelijke markt zijn er twee typen energiecontracten: op basis van een vaste prijs of op basis van klikprijs. Kiest u voor vaste prijs, dan legt u op één moment uw energietarieven zakelijk vast voor de gehele looptijd van uw contract. Kiest u voor klikprijs, dan kunt u op verschillende inkoopmomenten een deel van uw totale energievolume inkopen.

Bent u MKB'er of ZZP'er, dan kunt u kiezen uit vaste of variabele energietarieven. Vaste energietarieven liggen gedurdende de volledige looptijd van het contract vast, terwijl variabele energietarieven tussentijds kunnen worden gewijzigd door de energieleverancier. Zo beweegt u mee met de fluctuaties in de energietarieven.

Minder.nl: transparant over energietarieven

Als u uw gegevens heeft ingevuld in onze energievergelijker, ziet u direct welk energiecontract het beste aansluit bij de door u opgegeven criteria. In de energievergelijker voor MKB/ZZP ziet u de jaarprijs inclusief alle kosten, maar exclusief BTW. In de grootzakelijke energievergelijker is de jaarprijs opgebouwd uit de leveringskosten en het vastrecht, en voor gas ook de landelijke transportkosten. Gereguleerde kosten zoals BTW en overheidsheffingen zijn niet meegenomen in de getoonde jaarprijs.

Minder moeite, minder kosten

Een zakelijk energiecontract afsluiten via Minder.nl is volledig gratis en betrouwbaar. De voordelen van Minder.nl op een rij:

  • Minder.nl staat voor minder moeite: met een paar muisklikken ziet u een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen.
  • In één oogopslag ziet u welk energiecontract het beste bij u past, gebaseerd op uw specifieke verbruiksprofiel en uw voorkeuren. Dit scheelt tijd én geld.
  • U kunt direct een contract op maat afsluiten.
  • Minder.nl biedt uitstekende service.
  • Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Minder.nl staat voor minder betalen en minder moeite. Wilt u ook energietarieven zakelijk vergelijken? Ga naar onze MKB & ZZP energievergelijker of onze grootzakelijke energievergelijker en ontdek direct hoeveel u kunt besparen.