Joost Minder.nl
8.9
1898 beoordelingen op Feedback Company

Energievergelijker MKB

Main Image

Als ondernemer weet u wat hard werken is. Met hart voor de zaak en veel kennis en kunde draait u uw business. Loyale, professionele en hardwerkende medewerkers bouwen samen met u iets moois op. “Tijd is geld” is een bekende uitspraak, binnen het MKB geldt dit zeker. Efficiency is meer dan een effectievere manier van werken; het geeft uw business de mogelijkheid te groeien. Bij Minder.nl herkennen we de uitdagingen, dat maakt ons zeer gedreven om bij te dragen aan een efficiëntere manier van bedrijfsvoeren. Met onze energievergelijker voor het MKB wint u tijd, kwaliteit en geld. 

Met kennis van de b2b-energiewereld; jarenlange ervaring in een b2b-managementfunctie bij een grote energieleverancier, wisten we bij Minder.nl dat het anders moest. Graag deze aanleiding gebruiken: mkb'ers zijn druk en hebben weinig tijd om te vergelijken. Daarom vergelijkt het overgrote gedeelte niet en sluit af rechtstreeks bij de leverancier of gaat in op een aanbod van een energiecollectief, waarvan het veelal de vraag is of zij een scherp aanbod hebben. Wij zagen dat MKB’ers in beide gevallen dan teveel betalen (20-30% teveel). Structureel betaalt het overgrote gedeelte van de MKB markt dus 20-30% teveel voor energie. Om scherpere prijzen af te dwingen en om het mogelijk te maken om uiterst efficiënt (in 2 minuten) het allerbeste aanbod uit de markt te halen, zijn we als eerste een vergelijker gestart met focus op de zakelijke afnemer (mkb en grootzakelijk).

Een energievergelijk van deze tijd

We vroegen ons af hoe het mogelijk was dat je vandaag de dag vrijwel alles online kon vergelijken en bestellen, maar dat er tijdrovende (en intransparante) uitzonderingen waren, zoals het energievergelijk voor de zakelijke wereld. Waarschijnlijk omdat niemand eerder het had aangeduft om dit hele ecommerce-proces op te zetten. We hebben vele mensen uit het mkb gesproken en we voelden ons gesteund in onze ideeën. Met grote overtuiging hebben we een systeem ontwikkeld waarin iedere zakelijke energieleverancier kan laten zien wat hij te bieden heeft. De contracten en voorwaarden kunnen eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Binnen 5 minuten kan er niet alleen een vergelijk gemaakt worden, maar kunt u ook een contract afsluiten.

Transparantie

Nu we zelf ook mkb zijn, kunnen we ons des te beter verplaatsen in uw situatie. We willen deze wereld daadwerkelijk veranderen en ervoor zorgen dat u tijd en geld kunt besparen. De kwaliteit zit hem in onze service. Wij werken transparant, zo wordt onze winstmarge niet bepaald door de energieleverancier die u kiest; we willen u simpelweg een passend contract bieden. Daarnaast zorgen we ervoor dat er geen automatische verlengingen meer plaatsvinden. Ruim voor afloop van uw energiecontract krijgt u van ons een aanbod voor de beste keuze van dat moment. Wij geven u de controle terug.

Innovatie met kwaliteit

Iets veranderen heeft alleen zin als het niet ten koste gaat van de kwaliteit. En echte innovatie brengt een kwaliteitsverbetering. We kunnen trots zeggen dat we, voor dergelijk grote bedragen als zakelijke energiecontracten, het eerste 100% b2b-ecommercekanaal hebben opgezet. Maar nog veel trotser zijn we omdat het niet alleen een efficiencyslag is, onze mkb energievergelijker leidt ook vaak tot lagere energiekosten en daar bovenop geeft het een grotere transparantie en meer klantvriendelijkheid. Dat het hele proces nu digitaal verloopt, wil namelijk niet zeggen dat wij er niet meer voor u zijn. Achter deze energievergelijker voor het mkb zitten wij en wij helpen u graag. Dus voor vragen kunt u altijd, per telefoon of per mail, contact met ons opnemen.

 


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk