Verlengen of overstappen bij een grootzakelijk energiecontract: waarmee bespaar ik het meest?

Loopt uw grootzakelijke energiecontract binnenkort af? Zorg er dan voor dat u op tijd een nieuw contract afsluit door te verlengen of over te stappen. Dit is in alle gevallen goedkoper dan wanneer u geen actie onderneemt, omdat een grootzakelijk contract automatisch verlengd wordt met een jaar tegen hogere verlengingstarieven.

Verlengen of overstappen?

Of u als grootzakelijke klant het beste uw energiecontract kunt verlengen of juist afsluiten bij een nieuwe energieleverancier hangt af van:

  1. de tarieven die zij rekenen
  2. het matchingspercentage tussen het aanbod en de contractvoorkeuren van uw bedrijf

Kijk daarom niet alleen naar de prijs, maar ook in hoeverre een grootzakelijk energiecontract aan uw bedrijfswensen voldoet.

Als u tevreden bent met uw huidige energiecontract dan kunt u op het verlengingsaanbod ingaan. U kunt ook altijd nog het verlengingsaanbod vergelijken met het aanbod van andere energieleveranciers. Via onze zakelijke vergelijker is dit binnen twee minuten gedaan en u ziet direct het voordeligste energiecontract voor uw bedrijfssituatie inclusief het matchingspercentage. Bovendien zijn de actietarieven van energieleveranciers uitsluitend via een online energievergelijker af te sluiten en niet rechtstreeks bij de leverancier. Dus de meeste besparing op de energiekosten is vaak via een online vergelijker te realiseren.  

Hulp nodig bij uw keuze?   

Via onze zakelijke energievergelijker ziet u binnen twee minuten het aanbod van grootzakelijke energieleveranciers. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op:

  • Bel ons op:    020 - 29 00 900
  • App ons op:    06 – 577 077 62
  • Mail ons via:   het contactformulier


Energie vergelijken grootzakelijk