Energie vergelijken bedrijven

Regel uw energie eenvoudig op Minder.nl

Energie vergelijken voor bedrijven kan tegenwoordig ook online, op Minder.nl. Zoekt uw voor uw bedrijf een energiecontract? Dan kunt u op Minder.nl uw gegevens invoeren om direct het best passende energiecontract voor uw bedrijfssituatie te vinden.


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk


Hoe weet ik of ik een MKB/ZZP- of grootzakelijke energieklant ben?

U bent een MKB/ZZP-energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3x80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25). U bent een grootzakelijke energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Lees meer over de verschillen tussen MKB/ZZP en grootzakelijk.

Energie vergelijken voor bedrijven: van kantoor tot restaurant

In kantoren, winkelpanden en andere bedrijfsruimten wordt veel energie verbruikt om allerlei processen draaiende te houden. Als bedrijf kan u daardoor voor hoge energiekosten komen te staan. Besparen op dit soort kosten is in de bedrijfswereld erg belangrijk, vooral met het oog op de bedrijfswinsten. Door als bedrijf energie te vergelijken, ontdekt u binnen een paar muisklikken welke energieleverancier u het beste bod kan doen.

Minder.nl: voor grote en kleine bedrijven

Niet alleen bedrijven met meerdere werknemers hebben baat bij energie vergelijken; ook ZZP'ers kunnen op Minder.nl terecht voor energie vergelijken voor bedrijven. Ongeacht de grootte van uw bedrijf kunt u op Minder.nl terecht voor het afsluiten van een energiecontract. Minder.nl heeft twee vergelijkingsmodules: één voor ZZP'ers en MKB'ers (kleinverbruikers) en één voor grootzakelijke energieklanten. Via de groene buttons bovenaan deze pagina gaat u direct naar één van de vergelijkers. Daar kunt u een aantal gegevens en voorkeuren invullen die nodig zijn voor het achterhalen van de best passende energiecontracten. Binnen een paar klikken ziet u een uitgebreid overzicht van passende energiecontracten, waarna uw overstap binnen enkele minuten geregeld is.

Minder moeite, minder kosten

Een zakelijk energiecontract afsluiten via Minder.nl is volledig gratis en betrouwbaar. De voordelen van Minder.nl op een rij:

  • Minder.nl staat voor minder moeite: met een paar muisklikken ziet u een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen.
  • In één oogopslag ziet u welk energiecontract het beste bij u past, gebaseerd op uw specifieke verbruiksprofiel en uw voorkeuren. Dit scheelt tijd én geld.
  • U kunt direct een contract op maat afsluiten.
  • Minder.nl biedt uitstekende service.
  • Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Minder.nl staat voor minder betalen en minder moeite. Ga naar onze MKB & ZZP energievergelijker of onze grootzakelijke energievergelijker en ontdek direct hoeveel u kunt besparen.