Joost Minder.nl
8.9
2100 beoordelingen op Feedback Company

Energie vergelijken Grootverbruik

Vergelijk nu met onze unieke vergelijker speciaal voor Grootverbruikers

Start uw grootzakelijke vergelijking

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
8.9
2100 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy.
Lees onze privacyverklaring.

 • 100% onafhankelijk   
 • Scherpste tarieven uit de markt   
 • Vergelijk alle leveranciers   

Wanneer bent u een Grootverbruiker

Uw aansluitcapaciteit van uw energiemeter bepaalt of u een Grootzakelijke energieverbruiker bent. Bij grootverbruik heeft deze de volgende kenmerken:

 • ✔ Stroom: de capaciteit van ten minste één aansluiting moet groter zijn dan 3x80 Ampère
 • ✔ Gas: een aansluiting groter dan 40 m³/ uur, (>G40)

Er zijn nog drie kenmerken waaraan u kunt zien of u een grootverbruiker bent:

 • ✔ Maandelijks betaalt u een factuur op basis van het werkelijke energieverbruik
 • ✔ U ontvangt twee facturen: van de netbeheerder en van de energieleverancier
 • ✔ U bent verplicht om zelf de meetinrichting te regelen en de bijbehorende meetdiensten

Herkenbaar? Dan valt u onder Grootverbruik! 

Vergelijk grootzakelijke energie

Energie vergelijken grootverbruik

Betaalt u te veel voor de levering van grootzakelijk energie, maar kost het vinden van een passend energiecontract voor uw bedrijf te veel tijd? Dan bent u bij Minder.nl aan het juiste adres. Begin direct online met grootzakelijk energie vergelijken en bekijk binnen enkele minuten het scherpste aanbod. Kortom, de keuze voor een zakelijk energiecontract was nog nooit zo eenvoudig. Of u nu zelf online en real time grootzakelijke energieleveranciers vergelijkt of de hulp inschakelt van een van onze grootzakelijke energiespecialisten.

Vergelijk grootzakelijke energie

Minder.nl adviseert u over grootzakelijke energie

Als grootzakelijk ondernemer krijgt u via Minder.nl met energie vergelijken grootzakelijk direct een helder overzicht van het beste aanbod voor uw bedrijf. Offertes opvragen bij diverse grootzakelijke energieleveranciers is niet meer nodig. Uiteraard is een persoonlijk advies van een van onze grootzakelijke energiespecialisten ook mogelijk. Zij adviseren u graag bij uw keuze. Bel ons op werkdagen op 020 - 29 00 908 of vraag hierboven per e-mail een offerte aan.

Bel ons direct

Het vertrouwen van onze klanten is ons waardevol!

‘Iedere dag opnieuw voorzien we onze klanten van een eerlijk, transparant & onafhankelijk advies. Dat doen we met veel plezier en onze klanten waarderen dat met een 8.9!’

Joost – Minder.nl

De grootverbruik specialisten van Minder.nl:

Arno Directeur | Eigenaar
Rob Directeur | Eigenaar
Rick Accountmanager
Joost Accountmanager

Waarom Minder.nl?

Goedkoper dan rechtstreeks bij de leverancier
Vergelijking van alle grootzakelijke energieleveranciers
Telefonisch advies op maat door onze vergelijkingsspecialisten
100% onafhankelijk vergelijk en advies

Energie grootverbruik: waar let u op

Bij uw keuze voor een grootzakelijk energiecontract zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Onze grootzakelijk energie vergelijker helpt u daarbij. Op basis van uw grootzakelijk energieverbruik en de grootte van uw elektriciteits- en gasaansluiting tonen we u direct online een scherp aanbod. Want het is uiteraard belangrijk dat u bespaart op de kosten voor grootzakelijk energie.

Voorkeuren grootzakelijk energiecontract

Een scherpe prijs voor uw grootzakelijk energie is uiteraard belangrijk. Mogelijk dat u daarnaast nog andere voorkeuren heeft. Bijvoorbeeld voor een bepaalde bandbreedte als het patroon in uw verbruik varieert of voor duurzame energie. Ook wel fuelmix genoemd.

Deze voorkeuren geeft u eenvoudig aan tijdens het grootzakelijk vergelijk middels de filters. Vervolgens ziet u bij de resultaten aan het matchingspercentage in hoeverre een contract aan uw wensen voldoet. Hoe hoger dit percentage hoe beter het contract bij uw bedrijfssituatie past.

Energievergelijker grootzakelijk

Maak vrijblijvend gebruik van onze energievergelijker grootzakelijk. Op basis van uw gegevens en jaarverbruik vergelijkt u daarmee de actuele tarieven energie grootverbruik. Het is niet meer nodig om te wachten op uw grootzakelijke offertes. U heeft op Minder.nl al na enkele minuten inzicht zodat u direct kunt beginnen met de energieprijzen grootzakelijk vergelijken.

Altijd actuele energietarieven grootzakelijk

Indien u snel en efficiënt uw energiecontract wilt afhandelen komt onze energievergelijker grootzakelijk goed van pas. U heeft via Minder.nl namelijk direct inzicht in de tarieven energie grootverbruik. Bovendien is al het aanbod in onze vergelijker op maat, toegespitst op uw verbruik en technische aansluitgegevens. Daarnaast zijn de energietarieven grootzakelijk altijd actueel. Bent u benieuwd? Start direct en vrijblijvend met energieprijzen grootzakelijk vergelijken.

Energie Vergelijken Grootzakelijk

Advies over grootverbruik energie

Wilt u voor uw bedrijf persoonlijk advies over het contract voor energie grootzakelijk? Een van onze grootzakelijke energiespecialisten helpt u graag. Dagelijks helpen zij grootverbruikers aan een passend en scherp energiecontract. Zij kunnen u goed adviseren over de verschillende opties die bij een grootzakelijk energiecontract mogelijk zijn.

Onze grootzakelijke energiespecialisten zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken op 020 – 29 00 908. Of stuur een e-mail met uw vraag naar info@minder.nl.

Niet grootzakelijke energie, maar MKB energie?

Heeft u geen grootzakelijk energie nodig omdat u bij nader inzien toch een kleinverbruiker bent? Maak dan gebruik van onze vergelijker voor MKB energie. Als kleinverbruiker voldoet u aan de volgende kenmerken:

 • ✔ Een elektriciteitsaansluiting van 3X80 Ampère of kleiner en/of een gasaansluiting van 40 m3 per uur of kleiner.
 • ✔ Een kleinverbruiker ontvangt één factuur: zowel voor de levering van gas en stroom als voor het netbeheer. Deze betaalt u als kleinverbruiker aan de energieleverancier.
 • ✔ De facturatie gebeurt op basis van een (maandelijks) voorschotbedrag.

Start uw zakelijke vergelijking

In 4 stappen het voordeligste energiecontract voor uw bedrijf.

Vergelijk zakelijke energie