Zakelijk energie vergelijken

Vergelijken van zakelijke energiecontracten doet u op Minder.nl

Ondernemers, zowel grootzakelijk als MKB en ZZP, kunnen energiecontracten voor zakelijke energie afsluiten. Voor de scherpste tarieven biedt Minder.nl de mogelijkheid om verschillende energiecontracten te vergelijken. Zodat het best passende aanbod naar voren komt. Dit kan aanzienlijk schelen in de energiekosten. Als ondernemer weet u als geen ander hoe de kosten voor een eigen bedrijf kunnen oplopen. Personeelskosten, verzekeringen, huur voor de bedrijfsruimte, enzovoort. Besparingen zijn daarom meer dan welkom, want minder vaste lasten betekent een hogere winst. Ondernemers hebben vaak beperkte tijd dus hoe sneller en eenvoudiger te besparen valt, hoe beter. Minder.nl neemt van zakelijk Nederland graag tijd en moeite uit handen door zakelijk energie vergelijken. In slechts enkele eenvoudige stappen ziet u als zakelijke klant direct welk energiecontract voor u het voordeligst is. Tevreden? Het contract direct afsluiten is ook mogelijk. 

 

Energietarieven MKB/ZZP Energietarieven grootzakelijk

 

Wat is zakelijk energie vergelijken? 

Met zakelijk energie vergelijken worden energiecontracten van verschillende energieleveranciers vergeleken. Contracten speciaal voor de zakelijke klant opgesteld. U kunt ook zelf zakelijk energie vergelijken door offertes op te vragen bij verschillende energieleveranciers. Om vervolgens de onderhandeling aan te gaan. Het nadeel is dat het veel tijd in beslag neemt. Daarnaast krijgt u niet direct een duidelijk overzicht van voordelige energietarieven toegespitst op uw situatie.

Een website als Minder.nl voor zakelijk energie vergelijken biedt hierbij uitkomst. U voert een aantal gegevens in zoals uw verbruik, postcode en adres. Vervolgens wordt met deze gegevens een vergelijking gemaakt. Volledig passend bij uw situatie en u ziet direct wat het scherpste aanbod is. Vaak liggen de tarieven zelfs nog lager dan wanneer u met de energieleverancier rechtstreeks contact opneemt. Best of both worlds dus: én snel vergelijken én goedkope energietarieven.

 

 

Zakelijk energie vergelijken: waarvan profiteert de ondernemer?

Zakelijk energie vergelijken levert de ondernemer veel voordelen op. Met name scherpe tarieven die leiden tot een forse besparing. Soms ook een mooie actiekorting van de energieleverancier. Goed om te weten is dat sommige leveranciers een hoog vastrecht berekenen en lage tarieven voor het energieverbruik. Dit is voordelig voor ondernemers die veel energie verbruiken. Andere leveranciers vragen juist een laag vastrecht en relatief hogere energietarieven. Voor de ondernemer met een laag energieverbruik pakt dit vaak voordelig uit. Het aanbod en actiekortingen variëren van tijd tot tijd. Dus wie regelmatig zakelijk energie vergelijkt profiteert hiervan.

Zakelijk energie vergelijken is een continu proces

‘Slapende klanten’ worden ze ook wel genoemd; de klanten die ooit een energiecontract zijn aangegaan bij een leverancier en er vervolgens niet meer naar omkijken. Zij zijn degene die het meeste geld in het laatje brengen. Na afloop van het contract schieten de energietarieven namelijk omhoog. Hoe voorkomt u dat u een slapende klant wordt? Door regelmatig op een site zoals Minder.nl zakelijk energie vergelijken. Zie het als een continu proces. Zoals gezegd neemt Minder.nl graag tijd en moeite van de ondernemer uit handen. Sluit u eenmaal een contract af na zakelijk energie vergelijken op Minder.nl, dan houden wij rekening met de einddatum van uw contract. Zes maanden voordat uw contract afloopt, krijgt u van ons een vernieuwd aanbod. Besparen op de energierekening is nog nooit zo simpel geweest!

 

Ga naar de energievergelijker van Minder.nl voor MKB & ZZP of voor grootzakelijk en ontdek het scherpste aanbod voor u als ondernemer. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: