Stroom vergelijken zakelijk

Zakelijk stroom vergelijken doet u online op Minder.nl

Stroom vergelijken zakelijk doet u eenvoudig en snel op Minder.nl. U vult in onze energievergelijker uw voorkeuren en gegevens in, waarna u binnen een paar klikken een overzicht ziet van de best passende energiecontracten op maat. U kunt ook direct uw energiecontract afsluiten. Wij regelen de rest!

Energietarieven MKB/ZZP Energietarieven grootzakelijk


Hoe weet ik of ik een MKB/ZZP- of grootzakelijke energieklant ben?

U bent een MKB/ZZP-energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3x80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25). U bent een grootzakelijke energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Lees meer over de verschillen tussen MKB/ZZP en grootzakelijk.

Stroom vergelijken zakelijk: bespaar op uw energiekosten

Naast personeelskosten en de huur van een bedrijfspand is zakelijke energie vaak een van de hoogste kostenposten voor een bedrijf. Als ondernemer is het dus belangrijk om te besparen op energiekosten.

Op Minder.nl kunt u zakelijk stroom vergelijken van onder meer GDF Suez, E.ON en Greenchoice. Heeft u een stroomleverancier gevonden die goedkoper is dan uw huidige leverancier of die beter bij uw bedrijfssituatie past, dan kunt u via Minder.nl gratis een nieuw energiecontract afsluiten. Dit is 100% betrouwbaar en veilig.

Minder.nl: transparant over energie

Als ondernemer heeft u wel iets beters te doen dan offertes opvragen bij verschillende leveranciers. Minder.nl opereert volledig onafhankelijk van energieleveranciers. Daarom onderhandelt Minder.nl uit uw naam met de energieleveranciers. Als u uw gegevens en voorkeuren invult in onze zakelijke energievergelijker, ziet u in één oogopslag welke energieleverancier u het scherpste aanbod doet. U kunt bovendien de details van het aanbod inzien, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Minder.nl maakt energie weer makkelijk!

Minder moeite, minder kosten

Een zakelijk energiecontract afsluiten via Minder.nl is volledig gratis en betrouwbaar. De voordelen van Minder.nl op een rij:

  • Minder.nl staat voor minder moeite: met een paar muisklikken ziet u een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen.
  • In één oogopslag ziet u welk energiecontract het beste bij u past, gebaseerd op uw specifieke verbruiksprofiel en uw voorkeuren. Dit scheelt tijd én geld.
  • U kunt direct een contract op maat afsluiten.
  • Minder.nl biedt uitstekende service.
  • Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Minder.nl staat voor minder betalen en minder moeite. Ga naar onze MKB & ZZP energievergelijker of onze grootzakelijke energievergelijker en ontdek direct hoeveel u kunt besparen.