Joost Minder.nl
8.9
2100 beoordelingen op Feedback Company

PZEM Energy

PZEM bestaat sinds 1919. De Provinciale Zeeuwse Elektriciteit Maatschappij was een overheidsdienst die bijna 75 jaar lang eerst de stroomvoorziening en later ook gas en water voor alle Zeeuwen leverde.

 

 

 

Meer over PZEM

In 1991 fuseerde PZEM met de Watermaatschappij Zuidwest Nederland (WMZ). Uit deze fusie ontstond DELTA. In 2017 wordt DELTA Retail verkocht en gaat verder onder de vertrouwde naam DELTA. Het resterende bedrijf, dat zich richt op het produceren van energie, handel in energie en het aanbieden van energieproducten en diensten op de zakelijke markt gaat óók verder onder een vertrouwde naam: PZEM.
 

Tarieven PZEM zakelijk

Energietarieven zijn niet statisch en bewegen het hele jaar door. De energieprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van grondstoffen en geopolitieke ontwikkelingen. Door onze energievergelijker in te vullen vindt u de meest actuele tarieven die PZEM zakelijke klanten biedt. 

Stroometiket PZEM

Op het stroometiket hieronder is te zien hoeveel procent van de opgewekte elektriciteit die PZEM levert, uit aardgas, kolen, kernenergie of uit groene bronnen komt. Ook staat op het stroometiket hoeveel CO2 de leverancier uitstoot en hoeveel kernafval het energiebedrijf produceert.

Niet hernieuwbare energiebronnen Aardgas 0,00%
  Kolen 0,00%
  Kernenergie 80,84%
Hernieuwbare energiebronnen Wind 13,92%
  Zon 0,00%
  Water 4,97%
  Biomassa 0,27%
  Overige 0,00%  
Milieugevolgen CO2 (g/kWh) 0
   Kernafval (g/kWh) 0,00243


De informatie op dit stroometiket geeft de gegevens van 2022 weer. Vóór 1 mei verschijnt ieder jaar het nieuwe etiket met de gegevens van het voorgaande jaar. Iedere leverancier is wettelijk verplicht om aan te geven welke methoden worden gebruikt bij de opwekking van elektriciteit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op de correctheid van de stroometiketten. 

PZEM contract opzeggen

Wanneer u als Kleinzakelijke klant overstapt naar een andere energieleverancier, hoeft u niets te doen: de nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Uiteraard kunt u uw contract ook zelf opzeggen, bijvoorbeeld vanwege verhuizing of opheffing van uw bedrijf. Als Grootzakelijke klant bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw contract wanneer u overstapt naar een nieuwe leverancier. Onze contractwekker geeft u een seintje wanneer uw contract afloopt.

Omdat het beëindigen van uw contract niet altijd zonder consequenties is, is het goed om te weten waar u op moet letten bij het opzeggen van uw contract. Hier leest u daar meer over.

Uw contract bij PZEM kunt u opzeggen het contactformulier op de website.
Vermeld hierbij in uw mail uw klantnummer, EAN-code(s), reden van opzegging en de gewenste einddatum.

Opzegtermijn PZEM
Grootzakelijk: geen

Heeft u vragen over het opzeggen van uw contract? Neem gerust contact op met onze energiespecialisten.

Het beste energiecontract voor u?

Het aanbod van PZEM vergelijkt u via onze vergelijker voor zakelijke energie eenvoudig met het aanbod van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u binnen twee minuten wat het best passende en voordeligste energiecontract is voor uw bedrijfssituatie.

Start uw vergelijking

Vergelijk & bespaar

Bespaar tot wel €650 per jaar

8.9
2100 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

 

Vragen over de energiecontracten van PZEM Energy? Stel ze gerust!

Neem contact op met een van onze energiespecialisten.

 Joost de Nijs 
Grootzakelijk energiespecialist

PZEM energiecontract? Start uw vergelijking voor de scherpste tarieven

 

Start hier met uw vergelijking

Eenvoudig en snel

8.9
2100 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2100 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.